Antti Palolaa pyydettiin jatkamaan STTK:n puheenjohtajana

Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana

Antti Palolaa on pyydetty jatkamaan STTK:n puheenjohtajana. Pyynnön esitti kaikkien STTK:n jäsenliittojen puolesta Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn puheenjohtaja Maija Pihlajamäki tänään STTK:n edustajiston kokouksen yhteydessä.

Antti Palola on toiminut STTK:n puheenjohtajana joulukuusta 2013 alkaen. Puheenjohtaja valitaan STTK:n edustajiston kokouksessa 12. joulukuuta seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

– Palola on STTK:n tavoitteiden ajajana tiukka, mutta yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen. Hänen johdollaan STTK on saanut tavoitteitaan edistettyä vaikeissa työmarkkinaneuvotteluissa kuten eläkeuudistuksessa ja kilpailukykysopimuksessa, Maija Pihlajamäki totesi.
– Hän on samanaikaisesti uudistanut STTK:ta moderniksi, rohkeita avauksia tekeväksi ketteräksi keskusjärjestöksi. Luotamme siihen, että hän uudistaa keskusjärjestöä jatkossakin STTK:n uuden strategian pohjalta.

Palola kiitti liittojaan luottamuksesta ja totesi toivovansa jatkaa STTK:n johdossa.

58-vuotias Palola on koulutukseltaan merikapteeni. Ennen STTK:ta hän on työskennellyt muun muassa Palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtajana, Suomen Laivanpäällystöliiton varatoiminnanjohtajana ja Åbo Navigationsinstitutin rehtorina.

Lisätietoja:
Jytyn puheenjohtaja Maija Pihlajamäki, 0400 537 756
———————————————————————-
STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 520 000 jäsentä. Visiomme on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennamme maailman parasta työelämää ja hyvinvointia. Olemme työssämme avoimia, oikeudenmukaisia, uudistusmielisiä ja rohkeita.

Ajankohtaista

25.4.2024

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestöiltä yhteinen kannanotto ministeri Anna-Kaisa Ikoselle – sotealan työntekijöiden vaalikelpoisuus palautettava

Lue
24.4.2024

SuPerin Paavola: Asiakkaalle suunniteltu kotihoito jää usein toteutumatta

Lue
23.4.2024

SuPer vaatii valtakunnallisia kielikokeita sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille

Lue
22.4.2024

Suomen työmarkkinatilanne herättää kansainvälistä huomiota

Lue
22.4.2024

Yksityisen opetusalan työriidan sovintoesitys hylättiin – lakko useissa oppilaitoksissa 23.–24.4.

Lue
22.4.2024

Simpukkapatoja ja työelämän lainsäädäntöä

Lue
19.4.2024

Meto: Puunkuljetukset ovat vaarassa

Lue
18.4.2024

STTK-Opiskelijat: Kehysriihen päätökset uuvuttavat opiskelijat ja viivästyttävät valmistumista

Lue