Tamperelainen Ida Korsimo on STTK:n Tulevaisuuden tekijä 2023 

Tämän vuoden STTK:n Tulevaisuuden tekijäksi on valittu Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA:aa edustava Ida Korsimo. Tamperelaisella Korsimolla on yhdistyksensä hallitustyöskentelyyn vahva ote ja hänen kerrotaan tuovan sen toimintaan reipasta meininkiä ja hyvää henkeä. 

Korsimo on iloisella ja myönteisellä asenteellaan saanut nuoria innostumaan liiton toiminnasta ja paikalliseen yhdistykseen monia uusia nuoria mukaan. Hän vaikuttaa oppilaitosyhteistyössä, ylläpitää kontakteja paikalliseen oppilaitokseen ja järjestää tapahtumia opiskelijajäsenille.

Vuosittaisella Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnalla halutaan kannustaa nuoria toimimaan aktiivisesti ammattiliitossaan, uudistamaan ammattiyhdistyliikettä ja tuomaan rohkeasti esiin ajatuksia työelämän ja oman ammattiliiton kehittämiseksi. 

—Me arvostamme nuorten tekemää tärkeää työtä ja haluamme saada nuoret mukaan liittojen toimintaan. Nuoret tulevat tulevaisuudessa muuttamaan työelämää ja liittojen toimintaa ja tämän vuoksi haluamme antaa vuosittaisen kunniamaininnan, STTK:n puheenjohtaja Antti Palola tiivistää. 

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta jaettiin tänään STTK:n Vaikuttajafoorumin yhteydessä. 

Lisätietoja STTK:ssa: 
järjestöpäällikkö Juska Kivioja, puhelin 050 581 4372 

Ajankohtaista

4.7.2024

Yleistukea pukkaa

Lue
1.7.2024

Seuraavaksi saksitaan palkkatuki

Lue
28.6.2024

Toimisto suljettu 1.7.-4.8.

Lue
28.6.2024

SAK, Akava ja STTK vastustavat yhteistoimintalakiin esitettyjä muutoksia

Lue
28.6.2024

Mitä uusi EU-parlamenttikausi merkitsee palkansaajille?

Lue
28.6.2024

STTK: Samapalkkaisuus­ohjelman jatkaminen on tärkeää, myös liittojen yhteistyötä tasa-arvon edistämiseksi tarvitaan 

Lue
28.6.2024

Työtapaturma- ja ammatti-tautivakuutuksen, liikennevakuutuksen ja potilasvakuutuksen lainsäädännön muuttaminen, HE

Lue
28.6.2024

Lausunto Euroopan unionin hiilirajamekanismia koskevan asetuksen toimeenpanosta

Lue