Tamperelainen Ida Korsimo on STTK:n Tulevaisuuden tekijä 2023 

Tämän vuoden STTK:n Tulevaisuuden tekijäksi on valittu Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA:aa edustava Ida Korsimo. Tamperelaisella Korsimolla on yhdistyksensä hallitustyöskentelyyn vahva ote ja hänen kerrotaan tuovan sen toimintaan reipasta meininkiä ja hyvää henkeä. 

Korsimo on iloisella ja myönteisellä asenteellaan saanut nuoria innostumaan liiton toiminnasta ja paikalliseen yhdistykseen monia uusia nuoria mukaan. Hän vaikuttaa oppilaitosyhteistyössä, ylläpitää kontakteja paikalliseen oppilaitokseen ja järjestää tapahtumia opiskelijajäsenille.

Vuosittaisella Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnalla halutaan kannustaa nuoria toimimaan aktiivisesti ammattiliitossaan, uudistamaan ammattiyhdistyliikettä ja tuomaan rohkeasti esiin ajatuksia työelämän ja oman ammattiliiton kehittämiseksi. 

—Me arvostamme nuorten tekemää tärkeää työtä ja haluamme saada nuoret mukaan liittojen toimintaan. Nuoret tulevat tulevaisuudessa muuttamaan työelämää ja liittojen toimintaa ja tämän vuoksi haluamme antaa vuosittaisen kunniamaininnan, STTK:n puheenjohtaja Antti Palola tiivistää. 

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta jaettiin tänään STTK:n Vaikuttajafoorumin yhteydessä. 

Lisätietoja STTK:ssa: 
järjestöpäällikkö Juska Kivioja, puhelin 050 581 4372 

Ajankohtaista

1.3.2024

EK, KT, SAK, Akava ja STTK: Työttömyys­va­kuu­tus­maksun alennusvaraa ei valtionta­louden tilkkeeksi

Lue
1.3.2024

Minun viikkoni: Monipuolisia viestinnän ja tietohallinnon tehtäviä

Lue
29.2.2024

STTK: Työtaisteluoikeutta rajoitetaan ilman hyväksyttäviä syitä ja poikkeuksellisen vajavaisella lainvalmistelulla

Lue
29.2.2024

Vuokratyövoiman kustannukset kuriin

Lue
28.2.2024

STTK laski Fat Cat Day:n: Johdon ansiot kasvavat Suomessa nopeasti suhteessa talouskasvuun

Lue
27.2.2024

Hallituksen esitys eduskunnalle työttömyyskassojen tehtävien laajentamista koskevaksi lainsäädännöksi

Lue
26.2.2024

Hallitus lakkauttaa aikuiskoulutustuen – mitä ihmettä?

Lue
23.2.2024

Lausunto työryhmän mietinnöstä – julkisuuslain ajantasaistamisesta

Lue