STTK:n ja jäsenliittojen mielenilmaus 18.11. lähestyy – kohtuus kaikessa!

Lisätietoja:

Antti Palola

puheenjohtaja

Profiili

STTK ja jäsenliitot järjestävät lauantaina 18. marraskuuta mielenosoituksen, jossa vastustetaan hallitusohjelman tavoitteita. Paikalle tulee mielenosoittajia eri puolilta Suomea, jotka marssivat Olympiastadionin Mäntymäen kentältä Kansalaistorille, missä ohjelma alkaa klo 12.00. Mielenosoituksen teema on: Kohtuus kaikessa.

STTK:n ja jäsenliittojen mielenilmaisu kohdistuu hallituksen esittämiin työmarkkinauudistuksiin, jotka ovat palkansaajille kohtuuttomia.

– Luvassa on merkittäviä heikennyksiä moniin työelämän oikeuksiin ja sosiaaliturvan leikkauksia, jotka kohdistuvat eri väestöryhmiin. STTK:n mielestä hallitus on kovakorvainen, ei huomioi koko ajan huolestuneempia palkansaajien viestejä eikä esitä aitoja neuvotteluja. Jäsentemme huoli hyvinvoinnistaan ja asemastaan työelämässä on suuri ja siksi mielenosoitus, puheenjohtaja Antti Palola sanoo.

STTK valmistelee mielenosoitusta yhteistyössä jäsenliittojensa kanssa. Mukaan on kutsuttu ja jo ilmoittautunut myös yhteistyötahojamme.

– Toivomme mukaan kaikkia, jotka ovat huolissaan hallitusohjelman tavoitteiden vaikutuksista työelämään sekä ihmisten toimeentuloon ja turvaan, Palola toteaa.

Mielenosoituksessa STTK ja jäsenliitot edellyttävät osallistujilta hyviä käytöstapoja. Kaiken toiminnan on oltava ehdottomasti syrjimätöntä eikä se saa yllyttää vihaan tai väkivaltaan.

Marssin jälkeen Kansalaistorilla on koko perheelle sopivaa ohjelmaa, STTK:n ja jäsenliittojen edustajien haastatteluja, musiikkia ja syötävää.

Kansalaistorin tarkempi ohjelma ja siihen liittyvää lisätietoa löydät osoitteesta www.sttk.fi/mielenosoitus

Lisätietoja STTK:ssa:
Puheenjohtaja Antti Palola, puhelin 040 509 6030.
Tapahtuman järjestelyistä järjestöpäällikkö Juska Kivioja, puhelin 050 581 4372.

Ajankohtaista

20.5.2024

SAK, STTK, SEL ja Pro: Leipomotyölain kumoaminen lisää alan terveysriskejä ja alentaa ansioita

Lue
20.5.2024

Hallituksen “tehokkaat” kitkemiskeinot lisäävät raskaus- ja perhevapaasyrjintää 

Lue
17.5.2024

SuPerTk hakee jäsensihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Lue
17.5.2024

Selvitystyö pelastustoimen valtiollistamisesta käynnistettävä pikaisesti

Lue
17.5.2024

Kim Nikula jättää SPALin järjestön johtajan tehtävät 

Lue
17.5.2024

EU-vaaleissa kannattaa äänestää 

Lue
16.5.2024

Työvoimapalveluiden palveluprosessin uudistustarpeet ja yksityisen työnvälityksen mahdollisuus saada tietoja työnhakijasta

Lue
16.5.2024

STTK: Suomi vastaa kasvaviin osaamisvaatimuksiin koulutusleikkauksilla

Lue