STTK:n ja jäsenliittojen mielenilmaus 18.11. lähestyy – kohtuus kaikessa!

Lisätietoja:

Antti Palola

puheenjohtaja

Profiili

STTK ja jäsenliitot järjestävät lauantaina 18. marraskuuta mielenosoituksen, jossa vastustetaan hallitusohjelman tavoitteita. Paikalle tulee mielenosoittajia eri puolilta Suomea, jotka marssivat Olympiastadionin Mäntymäen kentältä Kansalaistorille, missä ohjelma alkaa klo 12.00. Mielenosoituksen teema on: Kohtuus kaikessa.

STTK:n ja jäsenliittojen mielenilmaisu kohdistuu hallituksen esittämiin työmarkkinauudistuksiin, jotka ovat palkansaajille kohtuuttomia.

– Luvassa on merkittäviä heikennyksiä moniin työelämän oikeuksiin ja sosiaaliturvan leikkauksia, jotka kohdistuvat eri väestöryhmiin. STTK:n mielestä hallitus on kovakorvainen, ei huomioi koko ajan huolestuneempia palkansaajien viestejä eikä esitä aitoja neuvotteluja. Jäsentemme huoli hyvinvoinnistaan ja asemastaan työelämässä on suuri ja siksi mielenosoitus, puheenjohtaja Antti Palola sanoo.

STTK valmistelee mielenosoitusta yhteistyössä jäsenliittojensa kanssa. Mukaan on kutsuttu ja jo ilmoittautunut myös yhteistyötahojamme.

– Toivomme mukaan kaikkia, jotka ovat huolissaan hallitusohjelman tavoitteiden vaikutuksista työelämään sekä ihmisten toimeentuloon ja turvaan, Palola toteaa.

Mielenosoituksessa STTK ja jäsenliitot edellyttävät osallistujilta hyviä käytöstapoja. Kaiken toiminnan on oltava ehdottomasti syrjimätöntä eikä se saa yllyttää vihaan tai väkivaltaan.

Marssin jälkeen Kansalaistorilla on koko perheelle sopivaa ohjelmaa, STTK:n ja jäsenliittojen edustajien haastatteluja, musiikkia ja syötävää.

Kansalaistorin tarkempi ohjelma ja siihen liittyvää lisätietoa löydät osoitteesta www.sttk.fi/mielenosoitus

Lisätietoja STTK:ssa:
Puheenjohtaja Antti Palola, puhelin 040 509 6030.
Tapahtuman järjestelyistä järjestöpäällikkö Juska Kivioja, puhelin 050 581 4372.

Ajankohtaista

11.12.2023

Vihreä siirtymä on globaali suuntaus

Lue
11.12.2023

Kansainväliselle työjärjestölle (ILO) annettava raportti ratifioimattomista yleissopimuksista ja suosituksista (ILOn perussäännön 19 artikla)

Lue
11.12.2023

Ammattiliitto Pro järjestää poliittisia työnseisauksia elintarvikealalla

Lue
8.12.2023

Ammattiliitto Pro järjestää poliittisen työnseisauksen 14.12. energia-alalla

Lue
8.12.2023

Tilaisuus osatyökykyisten työllisyydestä perjantaina 15.12.

Lue
7.12.2023

Ammattiliitto Pro järjestää poliittisen työnseisauksen 14. joulukuuta

Lue
7.12.2023

Ammattiliitto Pro jatkaa laajoja järjestöllisiä toimenpiteitä työelämäheikennyksiä vastaan

Lue
7.12.2023

COP28 – jokaiselle jotakin

Lue