Haemme talouspolitiikan asiantuntijaa tai ekonomistia

Kirjoittaja:

Taina Vallander

johtaja, yhteiskuntavaikuttaminen, strategia ja kehittäminen

Profiili

Haemme työyhteisöömme talouspolitiikan asiantuntijaa tai ekonomistia talous-, vero- ja työllisyyspolitiikan asiantuntijatehtäviin. Eduksi luemme kiinnostuksen sosiaaliturvan ja eläkejärjestelmän kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään:
• ylempää korkeakoulututkintoa, pääaineena esimerkiksi kansantaloustiede
• kiinnostusta työmarkkinoiden toimintaan
• neuvottelu-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• kielitaitoa (englanti, ruotsi)


Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Hänellä on aito kiinnostus työelämän kehittämiseen ja työntekijöiden aseman parantamiseen. Yhteiskunnallisen päätöksenteon ja sosiaalivakuuttamisen tuntemus ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme näköalapaikan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, hyvän työyhteisön, kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot ja viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme työyhteisön moninaisuutta ja kannustamme rekrytoinneissamme eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan avoinna oleviin tehtäviin. STTK:ssa noudatetaan palkkausjärjestelmää, mutta hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 18.9.2022 mennessä henkilöstöasioista vastaavalle johtajalle osoitteeseen: marja-liisa.rajakangas@sttk.fi. Huomioimme vain sähköpostitse tulevat hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Taina Vallander, puh. 040 184 1464 torstaina 8.9. klo 13 – 15 ja tiistaina 13.9. klo 9 – 11.

Ajankohtaista

2.6.2023

Ay-maksujen verovähennys on säilytettävä

Lue
2.6.2023

Tehyn Rytkönen: Kaikilla oikeus turvalliseen aborttiin, ammattilainen ei voi valita asiakkaitaan

Lue
31.5.2023

SuPerin sopimusneuvottelija Jukka Parkkola on paikalla lakkokohteessa 1.6.2023 klo 9:30

Lue
31.5.2023

Yksityiselle sosiaalipalvelualalle hakusaarto ja keikkailukielto

Lue
31.5.2023

Uusia yksityisen sosiaalipalvelualan lakkovaroituksia hoivakoteihin ja lastensuojeluun

Lue
31.5.2023

Yksityiselle sosiaalipalvelualalle määräaikainen, rajattu hakusaarto ja koko sopimusalaa koskeva määräaikainen keikkailukielto

Lue
31.5.2023

SuPer on antanut useita lakkovaroituksia yksityiselle sosiaalipalvelualalle ja julistanut hakusaarron ja keikkailukiellon

Lue
31.5.2023

Yksityisen sosiaalipalvelualan ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu 14.6. asti – ohjeet jäsenille

Lue