Pasi Parviainen on STTK:n Vuoden työsuojeluvaltuutettu

Pasi Parviainen

Metsäasiantuntija Pasi Parviainen on valittu STTK:n Vuoden työsuojeluvaltuutetuksi. Hän työskentelee Imatralla Stora Enson palveluksessa, missä hän edustaa reilua sataa ja välillisesti noin 500 henkilöä työnantajan työsuojeluorganisaation kautta.

Parviaisella on 30 vuoden kokemus työsuojeluvaltuutetun tehtävistä. Palkinnon perusteluissa häntä kiitetään määrätietoisuudesta ja rohkeudesta sekä oman osaamisensa aktiivisesta kehittämisestä.
– Tätä ilmentää ennakoiva ja aktiivinen ote työsuojeluasioiden kehittämiseen – ei ainoastaan ongelmien etsiminen ja niiden ratkaiseminen. Parviaisen aloitteesta työhyvinvointiasioiden merkitys on vahvistunut myös siksi, että niitä on kirjattu hänen jäsenliittonsa METO – Metsäalan Asiantuntijoiden työehtosopimuksiin. Kun asiat on kirjattu sopimuksiin, on helpompi siirtyä sanoista tekoihin.

Parviainen on urallaan kokenut vakavan työuupumuksen ja toimii nyt sen ehkäisemisen puolesta.
– Näin hän pyrkii omalla toiminnallaan ja myös esimerkillään vahvistamaan työturvallisuutta ja työhyvinvointia, perusteluissa sanotaan.

Parhaillaan Pasi Parviainen suorittaa työhyvinvointipäällikön koulutusohjelmaa Johtamistaidon opistossa. Lopputyössään hän selvittää metolaisten henkilöstön edustajien näkemyksiä etätyössä olevien työhyvinvoinnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Vuoden työsuojeluvaltuutettu palkittiin tänään STTK:n vuotuisessa henkilöstön edustajien seminaarissa. Valinnan teki keskusjärjestön työelämän kehittämisen valmisteluryhmä.

Lisätietoja: metsäasiantuntija Pasi Parviainen, puhelin 040 350 7127.

Ajankohtaista

19.4.2024

Meto: Puunkuljetukset ovat vaarassa

Lue
18.4.2024

STTK-Opiskelijat: Kehysriihen päätökset uuvuttavat opiskelijat ja viivästyttävät valmistumista

Lue
18.4.2024

Hallitus säästää ja parantaa silmäterveyden palveluja järkevästi

Lue
17.4.2024

SuPerin Paavola kehysriihestä: Hallitus heikentää ratkaisuillaan sote-alalle työllistymistä

Lue
17.4.2024

Pätkätöiden kierre vaikeuttaa nuorten ammatti-identiteetin muodostumista

Lue
16.4.2024

Ammattiliitto Jyty kehysriihestä: Hallitus heikentää työntekijöiden mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan

Lue
16.4.2024

Tehy kritisoi voimakkaasti hallituksen leikkauksia synnytyksistä, hoitotakuusta ja ikäihmisten ympärivuorokautisesta hoivasta

Lue
16.4.2024

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer: SuPerin Paavola: Hallitus hylkäsi vanhukset ja hoitajat

Lue