Pasi Parviainen on STTK:n Vuoden työsuojeluvaltuutettu

Pasi Parviainen

Metsäasiantuntija Pasi Parviainen on valittu STTK:n Vuoden työsuojeluvaltuutetuksi. Hän työskentelee Imatralla Stora Enson palveluksessa, missä hän edustaa reilua sataa ja välillisesti noin 500 henkilöä työnantajan työsuojeluorganisaation kautta.

Parviaisella on 30 vuoden kokemus työsuojeluvaltuutetun tehtävistä. Palkinnon perusteluissa häntä kiitetään määrätietoisuudesta ja rohkeudesta sekä oman osaamisensa aktiivisesta kehittämisestä.
– Tätä ilmentää ennakoiva ja aktiivinen ote työsuojeluasioiden kehittämiseen – ei ainoastaan ongelmien etsiminen ja niiden ratkaiseminen. Parviaisen aloitteesta työhyvinvointiasioiden merkitys on vahvistunut myös siksi, että niitä on kirjattu hänen jäsenliittonsa METO – Metsäalan Asiantuntijoiden työehtosopimuksiin. Kun asiat on kirjattu sopimuksiin, on helpompi siirtyä sanoista tekoihin.

Parviainen on urallaan kokenut vakavan työuupumuksen ja toimii nyt sen ehkäisemisen puolesta.
– Näin hän pyrkii omalla toiminnallaan ja myös esimerkillään vahvistamaan työturvallisuutta ja työhyvinvointia, perusteluissa sanotaan.

Parhaillaan Pasi Parviainen suorittaa työhyvinvointipäällikön koulutusohjelmaa Johtamistaidon opistossa. Lopputyössään hän selvittää metolaisten henkilöstön edustajien näkemyksiä etätyössä olevien työhyvinvoinnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Vuoden työsuojeluvaltuutettu palkittiin tänään STTK:n vuotuisessa henkilöstön edustajien seminaarissa. Valinnan teki keskusjärjestön työelämän kehittämisen valmisteluryhmä.

Lisätietoja: metsäasiantuntija Pasi Parviainen, puhelin 040 350 7127.

Ajankohtaista

25.3.2025

Pro ilmoitti uudesta lakosta suunnittelu- ja konsulttialalle

Lue
25.3.2025

Rapautuuko luottamus soteen? 

Lue
21.3.2025

Kelan tes-neuvotteluissa saavutettiin neuvottelutulos

Lue
20.3.2025

Maailman parhaat ansaitsevat parempaa – Tehyn kampanja nostaa alan ammattilaisten äänen kuuluviin

Lue
20.3.2025

Tehy: Hallituksen lakiesitys ensihoitajien suojelemiseksi riittämätön – Sote-alan väkivallan vastaiseen työhön tarvitaan samanlaiset standardit kuin teollisuudessa

Lue
20.3.2025

Sovitun täytyy pitää

Lue
20.3.2025

Tekoäly voi syyllistyä rasismiin, myös työelämässä

Lue
19.3.2025

Inhimillinen työelämä ja tulevaisuudenusko hukassa

Lue