Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry hakee opiskelija-asiantuntijaa


Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry on dynaaminen ja kehittyvä rakennusalan ammatillinen keskusliitto. Liiton 18 jäsenyhdistykseen kuuluu yhteensä 10.000 rakennusalan ammattilaista ja alan opiskelijaa.

Haemme järjestöömme opiskelijatoiminnasta vastaavaa

Opiskelija-asiantuntijaa

 

Tehtäviin kuuluu liiton opiskelijajäsenhankinta, opiskelijajäsentoiminnan organisointi ja kehittäminen sekä yhteydenpito jäsenyhdistyksiin ja ammattikorkeakouluihin.
Opiskelija-asiantuntija hoitaa myös liiton henkilöpätevyyksiä ja koulutuspoliittista edunvalvontaa erikseen sovittavassa laajuudessa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa, idearikkautta, organisointikykyä sekä reipasta ja positiivista otetta tehtävien hoitamisessa.

Edellytämme hakijalta rakennusalan koulutusta, hyvää kirjallista ja suullista taitoa, sosiaalisen median ja viestinnän hallintaa, matkustushalukkuutta sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa. Järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön keskellä Helsinkiä, mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana, monipuoliset ja haastavat tehtävät sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.1. ja 17.1. klo 9-12 toimitusjohtaja Kimmo Sandberg, puh. 0400 411 332. Lisätietoa RIAsta löydät kotisivuiltamme www.ria.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 24.1.2020 mennessä sähköpostilla kimmo.sandberg@ria.fi. Laita viestin otsikoksi ”opiskelija-asiantuntija”.