Etsimme tulevaisuuden tekijöitä!

Tunnetko sinä STTK:laisen liiton jäsenen, joka on edistänyt oman ammattiliiton tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan?  Onko hänellä innokas ja kehittävä ote sekä katse tulevaisuudessa?

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi etsitään henkilöä, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.

Etsimämme henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita.  Kunniamaininnan saaja julkistetaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 11.12.2021.

Ilmoita oma ehdokkaasi Tulevaisuuden tekijäksi ma 16.8. ─ to 30.9.2021.

Kilpailun säännöt:

STTK:n Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi kerätään ehdokkaita sähköisellä lomakkeella. Kuka tahansa voi nimetä ehdokkaan, vaikka ei itse kuuluisi samaan liittoon. Kunniamaininnan voi saada henkilö, joka on STTK:laisen ammattiliiton jäsen tai opiskelijajäsen.

Valinnan tekee raati ehdokkaiden nimeämisen yhteydessä annettujen perustelujen pohjalta. Raati ei saa tietoonsa henkilöiden ammattiliittoa, sukupuolta tai nimeä ennen kuin valinta on tehty. Raadille annettavan materiaalin koostaa STTK:n henkilökuntaan kuuluva projektin vetäjä.

Valintaraadissa vuonna 2021:

  • edustaja ilmoitetaan myöhemmin, Samok
  • edustaja ilmoitetaan myöhemmin, OSKU ry
  • Pirkko Skog, STTK:lainen nuori aktiivi
  • Aleksi Nenonen, nuorisovastaava, STTK:n jäsenliiton edustaja
  • Antti Palola, puheenjohtaja, STTK
  • Markus Kutvonen, puheenjohtaja, STTK-Opiskelijat

Ehdokkaan nimenneiden henkilöiden kesken arvotaan Elämyslahjat-lahjakortti. Arvontaan eivät osallistu ne henkilöt, jotka ovat nimenneet ehdokkaan anonyymisti.

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kunniamaininnan saajan nimi julkistetaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 11.12.2021. Valittu henkilö saa kunniamaininnan lisäksi Elämyslahjakortin.

Vaikuttajafoorumissa esitetään kunniamaininnan saajasta tehty esittelyvideo, joka julkaistaan myös STTK:n internetsivuilla ja Youtube-kanavalla. Kunniamaininnasta lähetetään mediatiedote.

 

 

Ehdokkaita voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella maanantaista 16.8. – torstaihin 30.9.2021.

Valintaraati tekee päätöksen kunniamaininnan saajasta loka-marraskuun aikana.

Tulevaisuuden tekijä kunniamaininnan saaja julkistetaan lauantaina 11.12.2021.

 

Sopivan ehdokkaan voi ilmoittaa mukaan kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen. Valintaraatimme valitsee kunniamaininnan saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta. Yhteystietonsa jättäneiden ehdokkaan asettajien kesken arvotaan sadan euron Elämyslahjat-lahjakortti.

STTK Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta jaettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Tänä vuonna päästään siis valitsemaan STTK:laista Tulevaisuuden tekijää jo toista kertaa. Kunniamaininnan saaja julkistetaan Vaikuttajafoorumissa joulukuussa. Tulevaisuuden tekijä saa kunniamaininnan lisäksi Elämyslahjat-lahjakortin.

STTK:n Tulevaisuuden Tekijä –palkinnon valmistelussa on toiminut työryhmä, jonka jäseniä on ollut liittojen nuorisovastaavia, STTK:n henkilökuntaa sekä asiantuntija Riikka Töytäri. Töytärin referensseinä on mm. Vuoden Positiivinen suomalainen -palkinnon taustaryhmän jäsenyys.

Tulevaisuuden tekijä logo

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta. 

Vuoden 2020 Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan sai Toni Savolainen ammattiliitto SuPerista.