Karri Koli TJS Opintokeskuksen uudeksi rehtoriksi

TJS Opintokeskuksen hallitus valitsi uudeksi rehtoriksi Karri Kolin. Koli siirtyy TJS Opintokeskuksen palvelukseen Kisakeskuksen rehtorin ja toimitusjohtajan tehtävästä 16.9.2023 alkaen.

”Toteutimme erittäin tiiviin rekrytointiprosessin. Saimme hakuajan puitteissa todella osaavan hakijajoukon, joiden joukosta saimme uuden rehtorin valita. Tämä kertoo TJS:n hyvästä työnantajamielikuvasta, josta olemme hyvin iloisia ja ylpeitä”, TJS:n I puheenjohtaja ja Akavan kehityspäällikkö Jaana Ignatius sanoo.

”TJS on uudistunut viime vuosina vastaamaan palkansaajajärjestöjen muuttuvaa toimintaympäristöä. Koli tuo monipuolista osaamista aiemmista johtamistehtävistä oppilaitoksista esimerkiksi digipedagogiikassa. Koli on lämpimästi tervetullut opintokeskuksemme rehtoriksi”, toivottaa TJS:n II puheenjohtaja, STTK:n järjestöpäällikkö Juska Kivioja.

”Lähden innoissani kehittämään TJS Opintokeskuksen toimintaa yhteistyössä henkilöstön ja omistajatahojen kanssa. TJS Opintokeskuksen kautta haluan olla edistämässä ammattijärjestötoimintaa ja tukea reilua työelämää. On upeaa päästä tekemään arvokasta työtä Akavan ja STTK:n järjestöjen kanssa”, iloitsee Koli

Koulutukseltaan Koli on liikuntatieteiden maisteri, ja hän on suorittanut Opetustoimen hallinnon ja johtamisen perusopinnot.

TJS Opintokeskus on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka yhdessä akavalaisten ja STTK:laisten liittojen kanssa uudistaa ammattijärjestötoimintaa ja vahvistaa reilua työelämää.

Lisätietoja:
I puheenjohtaja Jaana Ignatius, puh. 040 700 2225

Ajankohtaista

29.9.2023

Ammattiliitto Jyty: Metsäkeskuksen rahoituksesta ja henkilöstöstä ei saa leikata

Lue
29.9.2023

Anoppi ja sinä

Lue
29.9.2023

SuPer nostaa järjestöllistä valmiuttaan

Lue
29.9.2023

Ammattiliitto Pro järjestää poliittisen mielenilmauksen 3. lokakuuta

Lue
27.9.2023

Haemme joukkoomme juristia

Lue
27.9.2023

Työmarkkinajohtajat tapasivat Orpon

Lue
27.9.2023

Hallituksen työelätoimet voivat lisätä syrjintää

Lue
25.9.2023

Kestävän kehityksen tavoitteet liukumassa tavoittamattomiin

Lue