Karri Koli TJS Opintokeskuksen uudeksi rehtoriksi

TJS Opintokeskuksen hallitus valitsi uudeksi rehtoriksi Karri Kolin. Koli siirtyy TJS Opintokeskuksen palvelukseen Kisakeskuksen rehtorin ja toimitusjohtajan tehtävästä 16.9.2023 alkaen.

”Toteutimme erittäin tiiviin rekrytointiprosessin. Saimme hakuajan puitteissa todella osaavan hakijajoukon, joiden joukosta saimme uuden rehtorin valita. Tämä kertoo TJS:n hyvästä työnantajamielikuvasta, josta olemme hyvin iloisia ja ylpeitä”, TJS:n I puheenjohtaja ja Akavan kehityspäällikkö Jaana Ignatius sanoo.

”TJS on uudistunut viime vuosina vastaamaan palkansaajajärjestöjen muuttuvaa toimintaympäristöä. Koli tuo monipuolista osaamista aiemmista johtamistehtävistä oppilaitoksista esimerkiksi digipedagogiikassa. Koli on lämpimästi tervetullut opintokeskuksemme rehtoriksi”, toivottaa TJS:n II puheenjohtaja, STTK:n järjestöpäällikkö Juska Kivioja.

”Lähden innoissani kehittämään TJS Opintokeskuksen toimintaa yhteistyössä henkilöstön ja omistajatahojen kanssa. TJS Opintokeskuksen kautta haluan olla edistämässä ammattijärjestötoimintaa ja tukea reilua työelämää. On upeaa päästä tekemään arvokasta työtä Akavan ja STTK:n järjestöjen kanssa”, iloitsee Koli

Koulutukseltaan Koli on liikuntatieteiden maisteri, ja hän on suorittanut Opetustoimen hallinnon ja johtamisen perusopinnot.

TJS Opintokeskus on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka yhdessä akavalaisten ja STTK:laisten liittojen kanssa uudistaa ammattijärjestötoimintaa ja vahvistaa reilua työelämää.

Lisätietoja:
I puheenjohtaja Jaana Ignatius, puh. 040 700 2225

Ajankohtaista

17.6.2024

Hoivatalous ei aina kestä päivänvaloa

Lue
17.6.2024

Lausunto hallituksen esityksestä laiksi ammatillisen koulutuksen toiminnanohjauksen kokeilusta ja eräiksi siihen liittyviksi laeiksi

Lue
15.6.2024

STTK:n vastauksia RKP:n puoluekokousaloitteisiin

Lue
14.6.2024

STTK:n vastauksia Kokoomuksen puoluekokousaloitteisiin

Lue
14.6.2024

Tehy tyrmää HUSin lisäleikkaukset – ”Nähtäväksi jää, haluavatko ammattitaitoiset hoitajat pysyä HUSissa töissä”

Lue
14.6.2024

STTK:n vastauksia Keskustan puoluekokousaloitteisiin

Lue
13.6.2024

Minun viikkoni: Assistentti on aina apuna

Lue
13.6.2024

Työntekijän osaaminen on parasta muutosturvaa

Lue