TJS Opintokeskus hakee rehtoria

Oletko osaamisesta innostuva kehittäjä, kumppanuuksien rakentaja ja asiakaslähtöinen suunnannäyttäjä?


TJS Opintokeskus etsii työsuhteista rehtoria.

Johdat TJS Opintokeskusta, jota on menestyksekkäästi uudistettu parin viime vuoden aikana. Opintokeskuksen asiakaslähtöinen toiminta pohjautuu vahvaan kumppanuuteen omistajiensa Akavan, STTK:n ja niiden jäsenjärjestöjen kanssa sekä digiajan työskentelytapoihin.

Vastaat opintokeskuksen taloudesta ja toiminnasta operatiivisena johtajana toimintaa koskevan normiston puitteissa. Johtamistyössä tukenasi on puheenjohtajisto ja liittohallitus. Valmistelet ja esittelet hallinnolle opintokeskusta koskevat asiat ja vastaat päätösten toimeenpanosta.

Työskentelet samalla oppilaitosta ylläpitävän Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton pääsihteerinä.
Sinulla on vankka kokemus ihmisten johtamisesta, toiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä ymmärrys ammattiyhdistysliikkeestä toimintaympäristönä.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pätevyyttä toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytyksiä pätevöitymiseen. Hallitset suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon ja tulet toimeen ruotsiksi ja englanniksi työasioissa.

Tarjoamme innostavan työyhteisön, mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja joustavat työskentelytavat.
Haussa meitä avustaa Jaana Toppari Consulting Oy. Voit kysyä lisätietoja Jaana Topparilta 050 5719621. Puheenjohtaja Jaana Ignatius, 040 700 2225, antaa lisätietoja ti 9.5. klo 11.30-13.30, ke 10.5. klo 11.30-13.00 sekä pe 12.5. klo 14-15.30.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.5.2023. Hae työpaikkaa alla olevan olevan haku-painikkeen kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset anonyymisti valitessamme ensimmäiseen vaiheeseen kutsuttavat hakijat. Haastattelut järjestämme viikon 21 lopussa.

Ajankohtaista

20.5.2024

SAK, STTK, SEL ja Pro: Leipomotyölain kumoaminen lisää alan terveysriskejä ja alentaa ansioita

Lue
20.5.2024

Hallituksen “tehokkaat” kitkemiskeinot lisäävät raskaus- ja perhevapaasyrjintää 

Lue
17.5.2024

SuPerTk hakee jäsensihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Lue
17.5.2024

Selvitystyö pelastustoimen valtiollistamisesta käynnistettävä pikaisesti

Lue
17.5.2024

Kim Nikula jättää SPALin järjestön johtajan tehtävät 

Lue
17.5.2024

EU-vaaleissa kannattaa äänestää 

Lue
16.5.2024

Työvoimapalveluiden palveluprosessin uudistustarpeet ja yksityisen työnvälityksen mahdollisuus saada tietoja työnhakijasta

Lue
16.5.2024

STTK: Suomi vastaa kasvaviin osaamisvaatimuksiin koulutusleikkauksilla

Lue