RA Tommi Luukkonen jatkaa RIA-liiton puheenjohtajana

RA Tommi Luukkonen valittiin Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry:n liittokokouksessa 26.11.2022 RIA ry:n puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Luukkonen on toiminut RIA-liiton puheenjohtajana vuodesta 2020 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut RIA:n hallituksen jäsenenä useiden vuosien ajan. 

Hän on vetänyt RIA:n Visio 2030 työryhmää ja toiminut RIA:n edustajana henkilöpätevyyksiä toteavan FISE:n hallituksessa ja pääsuunnittelijoiden pätevyyslautakunnassa sekä ympäristöministeriön asettamassa maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen sidosryhmäfoorumissa. Rakennetun omaisuuden tila ROTI-raportin asiantuntijana Luukkonen toimii arkkitehtuurin, suunnittelun, muotoilun ja taiteen paneelissa. 

Luukkonen on Suomen suurimpiin kuuluvan suunnittelutoimisto Arkkitehtipalvelu Oy:n osakas ja hallituksen jäsen tehtävänään yrityksen hankekehitys ja strategiset toimenpiteet.

Lisätietoa: tommi.luukkonen@arkkitehtipalvelu.fi

Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry on teknillisistä oppilaitoksista ja ammattikorkeakouluista valmistuneiden rakennusalan ammattilaisten sekä alan opiskelijoiden valtakunnallinen liitto. Liitossa on noin 9000 jäsentä. RIA on Keskusjärjestö STTK:n jäsenliitto.

Ajankohtaista

20.5.2024

SAK, STTK, SEL ja Pro: Leipomotyölain kumoaminen lisää alan terveysriskejä ja alentaa ansioita

Lue
20.5.2024

Hallituksen “tehokkaat” kitkemiskeinot lisäävät raskaus- ja perhevapaasyrjintää 

Lue
17.5.2024

SuPerTk hakee jäsensihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Lue
17.5.2024

Selvitystyö pelastustoimen valtiollistamisesta käynnistettävä pikaisesti

Lue
17.5.2024

Kim Nikula jättää SPALin järjestön johtajan tehtävät 

Lue
17.5.2024

EU-vaaleissa kannattaa äänestää 

Lue
16.5.2024

Työvoimapalveluiden palveluprosessin uudistustarpeet ja yksityisen työnvälityksen mahdollisuus saada tietoja työnhakijasta

Lue
16.5.2024

STTK: Suomi vastaa kasvaviin osaamisvaatimuksiin koulutusleikkauksilla

Lue