Pron viestintäpäälliköksi Salla Matilainen

Filosofian maisteri Salla Matilainen, 39, on valittu Ammattiliitto Pron viestintäpäälliköksi 16.6.2022 alkaen. Matilainen on strategisen viestinnän ammattilainen, jolla on pitkä viestintäalan työkokemus yritysmaailmasta, järjestöistä ja valtiolta.

─ On suuri kunnia hypätä Pron matkaan. Olen ollut erittäin vaikuttunut Pron tavasta rakentaa uuden ajan ammattiliittoa, joka puhuttelee yhä laajempia yleisöjä ja luo turvaa ja rakenteita vauhdilla muuttuvaan työelämään. Prossa on tasa-arvoisuuteen ja osallisuuteen pohjaavaa joukkovoimaa, jonka taakse valjastan innolla osaamiseni, kertoo Salla Matilainen.

Matilainen siirtyy Pron viestintäpäälliköksi viestintätoimisto Milttonin viestinnän neuvonantajan ja tiiminvetäjän tehtävistä. Esihenkilötehtäviensä lisäksi Matilainen on työssään vastannut yritysten ja organisaatioiden muutos- ja strategiaviestinnän kokonaisuuksista, mediaviestinnästä, sisällöntuotannosta sekä luovan ajattelun ja yhteiskunnallisen kontekstin yhdistämisestä.

─ Matilaisen valintaan vaikuttivat hänen laaja ja monipuolinen viestintäalan työkokemuksensa ja strateginen otteensa. Hän tuo meille uutta osaamista ja näkemystä viestintäämme, sanoo Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen.

Ennen Milttonia Matilainen on työskennellyt viestintäalan tehtävissä muun muassa kehitysyhteistyöjärjestöissä, Suomen suurlähetystössä Washingtonissa, YK:n väestörahastolla sekä valtiolla. Matilainen on toiminut myös The Ulkopolitist -verkkolehden toimittajana. Hän on tullut aiemmin valituksi YK:n maailmanlaajuiseen viestintäammattilaisen reserviin 35 000 hakijan joukosta ja saanut tiedotusopillisen yhdistyksen viestinnän alan ansioituneimman pro gradun palkinnon.

Lisätietoja: yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen, 0405298113

Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista

Ammattiliitto Pron jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta.

Olemme suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva, osaava ja vastuullinen vaikuttaja.

Perustehtävämme on parantaa jäsentemme ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa eri elämäntilanteissa, hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia. Tarjoamme monipuoliset, hyödylliset ja rahanarvoiset jäsenedut ja -palvelut.

Meihin kuuluu 120 000 jäsentä ja neuvottelemme 75 virka- ja työehtosopimusta. Olemme STTK:n jäsen. 

Ajankohtaista

27.1.2023

Ammattiliitto Pro ilmoitti kolmipäiväisestä lakosta ja ylityökiellosta kemian alalle

Lue
27.1.2023

SuPerin Paavola Kansallisena lähihoitajapäivänä 27.1.: Laadukas lähihoitajakoulutus on merkittävä alan vetovoimatekijä

Lue
27.1.2023

Tehy: Lähihoitajapula heikentää hoidon laatua ja potilasturvallisuutta

Lue
26.1.2023

Pro ja ERTO ovat tänään 26.1. ilmoittaneet lakosta taloushallintoalalle

Lue
26.1.2023

ERTO ja Pro antoivat taloushallintoalalle lakkovaroituksen

Lue
26.1.2023

Suunnittelu- ja konsulttialalle ylityökielto ja työasioissa vapaa-aikana matkustamisen kielto

Lue
26.1.2023

Osaajapula ratkaistaan koulutuksen tasa-arvolla 

Lue
26.1.2023

Vihreä siirtymäkään ei osaamatta onnistu

Lue