Ammattiliitto PRO hakee assistenttia

Ammattiliitto Pro hakee assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koulutus- ja henkilöstöasioihin Helsinkiin Kalasatamaan. Organisatorisesti tehtävä sijouttuu koulutuspalveluihin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Assistentti hallinnoi koulutustapahtumia sähköisessä tapahtumajärjestelmässä (eTapahtuma), hoitaa koulutusten käytännön järjestelyjä ja ohjeistaa osallistujia. Verkkokoulutuksissa assistentti toimii moderaattorina. Lisäksi tehtäviisi kuuluu materiaalitilauksia, palautekyselyjen ja tarjouspyyntöjen tekemistä, korvauspäätösten tekemistä matkustamisen osalta ja laskutusta.

Henkilöstöasioissa tehtäviisi kuuluu rekrytointiin ja perehdyttämiseen liittyvät tehtävät sekä Mecpo HR-ohjelman pääkäyttäjän tehtävät. Tehtävänäsi on hoitaa henkilöstötilaisuuksien järjestelyt, henkilökunnan muistaminen ja henkilöstökyselyt. Lisäksi tiedotat henkilöstöasioista ja huolehdit henkilöstöpalvelujen sivujen ajantasaisuudesta Intrassa.

Edellytämme hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjallinen viestintäsi on sujuvaa ja sinulla hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi toivomme sinulla olevan AMK-tason tutkinnon tai sitä vastaavat tiedot sekä eTaika- ja MepcoHR-ohjelman osaamista. Arvostamme myös ruotsin ja englannin kielen taitoa. 

Palkka määräytyy Ammattiliitto Prossa noudatettavan työehtosopimuksen perusteella.    

Ammattiliitto Pro on Suomen suurimpia ammattiliittoja 120 000 jäsenellään ja STTK:n suurin yksityisalan liitto. Olemme työelämän edunvalvoja, jonka tehtävä on tukea jäsentensä toimeentuloa, osaamista ja hyvinvointia. Edistämme sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää tasa-arvoista yhteiskuntaa. Olemme monialainen ammattiliitto, joka tarjoaa yhteisön alasta, asemasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Teemme töitä, jotta jäsenillämme menisi paremmin! Liiton toimistossa työskentelee noin 150 henkilöä. Lue lisää osoitteessa https://www.proliitto.fi.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Tiina Kiuru p. 0407793869 (aamupäivisin)    CV ja hakemus tehtävään viimeistään 15.3.2022 klo 16.00 osoitteeseen rekry2@proliitto.fi.

Ajankohtaista

13.6.2024

Minun viikkoni: Assistentti on aina apuna

Lue
13.6.2024

Työntekijän osaaminen on parasta muutosturvaa

Lue
12.6.2024

Isot säästöt Kelan toimintakuluihin – Lakimuutokset tuovat lisätöitä mutta väki vähenee

Lue
12.6.2024

Suomen sijoitus työelämän oikeuksien rankingissa laskenut

Lue
12.6.2024

SuPerin Paavola: Terveydenhuollon kriisi ratkeaa vain puuttumalla vanhustenhoidon ongelmiin

Lue
11.6.2024

Puheenjohtaja Antti Palola SuomiAreena-keskusteluissa

Lue
11.6.2024

Suomen yhdennetyn energia- ja ilmastosuunnitelman (NECP) päivitys

Lue
11.6.2024

Tehy, SuPer ja Erto: Sovintoehdotus hyväksytty, yksityisen terveyspalvelualan lakot peruuntuvat

Lue