Ida Nummelin aloitti työnsä STTK:ssa

Kirjoittaja:

Ida Nummelin

sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija

Profiili

Ida Nummelin aloitti elokuussa STTK:n sosiaali- ja terveyspoliittiseksi asiantuntijana. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja työskennellyt aiemmin mm. Posti- ja logistiikka-alan unionin työympäristöasiantuntijana.

Mistäpäin Suomea tulet, Ida?

Olen helsinkiläinen, Naistenklinikalta tie vei Toukolaan ja muutaman mutkan kautta olen kotiutunut Lauttasaareen.

Millä mielin tulet STTK:hon töihin?

Olen todella innoissani, keskusjärjestötyö on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja sillä saralla erityisesti nimenomaan STTK. Työnkuvani vastaa aikalailla juuri sitä, mitä toivoinkin isona pääseväni tekemään kun sosiaalipolitiikkaa hakeuduin opiskelemaan – olen siis unelmaduunissani!

Mikä sinulle on yleensä työssä tärkeää?

Erityisen tärkeänä pidän sitä, että pääsen tekemään arvojeni mukaista työtä, jonka koen yhteiskunnallisesti merkityksellisenä.  Mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta ovat minulle hyviä motivaattoreita. Toimiva työyhteisö sekä työnantajan sitoutuminen työhyvinvoinnin tukemiseen ovat myös asioita, joita arvostan.

Millainen tiimipelaaja olet?

Olen tottunut tekemään paljon itse ja lähtökohtaisesti olen yksilöurheilija. Pidän kuitenkin tärkeänä, että työyhteisössä puhalletaan yhteiseen hiileen ja työkavereiden apuun voi luottaa. Olen luonteeltani varsin avulias ja sosiaalinen, joten olen mielelläni monessa mukana ja tarjoan auttavan käden joskus jo ennen kuin sitä on ehditty pyytääkään.

Millainen on mielestäsi kiva työyhteisö?

Arvostan ammattimaisuutta, avoimuutta ja ystävällisyyttä enkä pidä sitä pahana, jos työkavereiden kanssa päätyy ajoittain viettämään myös vapaa-aikaa.

Millä liikut töihin?

Metrolla. Mieluiten kulkisin kävellen, mutta työmatka on nykyään liian pitkä. Keväisin harkitsen aina työmatkapyöräilyn aloittamista, mutta toistaiseksi pyörä on pysynyt varastossa.

Paras lounasruoka?

Paras lounasruoka on maukas, raikas ja suhteellisen terveellinen. En osaa sanoa mitään tiettyä ruokalajia, koska lempparit vaihtuvat aina fiiliksen mukaan.

Mitä teet, kun et tee töitä?

Olen harrastamisen moniottelija ja innostun helposti uusista jutuista – tällä hetkellä olen hurahtanut ryijyihin. Liikuntaharrastuksista rakkaimpia ovat erilaiset temppukerhot ja kirkkovenesoutu.

Tervetuloa Ida!

Ajankohtaista

29.9.2022

Juristi, hae meille töihin

Lue
29.9.2022

Tehy tyrmää vanhuspalvelulain mitoituksen lykkäämisen  

Lue
28.9.2022

SuPerin Paavola: Vanhuksilla ja heidän hoitajillaan ei ole aikaa odottaa – hoitajamitoitusta ei saa lykätä

Lue
27.9.2022

Sannamari Mäkelä on STTK:n Vuoden työsuojeluvaltuutettu

Lue
27.9.2022

Pro hakee sopimusasiantuntijaa Helsinkiin ja Lahteen

Lue
26.9.2022

Työn tulevaisuus -tapahtuma Tennispalatsissa

Lue
23.9.2022

Tehy ja SuPer vahvistavat: Oulun kaupungin kotihoidon lakko alkaa 27.9.

Lue
23.9.2022

Suomalaiset tilastoissa

Lue