Etsimme TJS Opintokeskukselle rehtoria

Kirjoittaja:

Juska Kivioja

järjestöpäällikkö

Profiili
Osaaminen

Oletko asiakaslähtöinen oppilaitoksen uudistaja, sinnikäs kehittäjä ja uusien toimintamallien rakentaja? Etsimme palkansaajakeskusjärjestöjen Akavan ja STTK:n omistamalle TJS Opintokeskukselle työsuhteista 

REHTORIA

Johdat opintokeskusta, jonka juuri uudistetun strategian ytimessä on kumppanuuteen pohjautuvan toimintamallin rakentaminen liittojen kanssa ja digitaalisuuden hyödyntäminen. Sinulla on vankka kokemus ihmisten johtamisesta muutostilanteessa ja ymmärrys ammattiyhdistysliikkeestä toimintaympäristönä. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pätevyyttä toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen.

Vastaat taloudesta ja toiminnasta operatiivisena johtajana toimintaa koskevan normiston puitteissa. Johtamistyössä tukenasi on puheenjohtajisto ja liittohallitus. Valmistelet ja esittelet hallinnolle opintokeskusta koskevat asiat ja vastaat päätösten toimeenpanosta. Työskentelet samalla Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton pääsihteerinä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön, mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja joustavat työskentelytavat.

TJS Opintokeskus on koulutus- ja palveluorganisaatio, joka yhdessä akavalaisten ja STTK:laisten liittojen kanssa uudistaa ammattijärjestötoimintaa ja vahvistaa reilua työelämää.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 10.5. mennessä va. opintojohtaja Tanja Harjuniemelle, tanja.harjuniemi@tjs-opintokeskus.fi.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Juska Kivioja, puh. 050 581 4372, to 22.4. klo 9 – 11, ti 27.4. klo 8.30 – 10.30 ja to 6.5. klo 9 – 11.

Ajankohtaista

19.4.2024

Meto: Puunkuljetukset ovat vaarassa

Lue
18.4.2024

STTK-Opiskelijat: Kehysriihen päätökset uuvuttavat opiskelijat ja viivästyttävät valmistumista

Lue
18.4.2024

Hallitus säästää ja parantaa silmäterveyden palveluja järkevästi

Lue
17.4.2024

SuPerin Paavola kehysriihestä: Hallitus heikentää ratkaisuillaan sote-alalle työllistymistä

Lue
17.4.2024

Pätkätöiden kierre vaikeuttaa nuorten ammatti-identiteetin muodostumista

Lue
16.4.2024

Ammattiliitto Jyty kehysriihestä: Hallitus heikentää työntekijöiden mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan

Lue
16.4.2024

Tehy kritisoi voimakkaasti hallituksen leikkauksia synnytyksistä, hoitotakuusta ja ikäihmisten ympärivuorokautisesta hoivasta

Lue
16.4.2024

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer: SuPerin Paavola: Hallitus hylkäsi vanhukset ja hoitajat

Lue