Jytyn liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Seija Hovi-Kuikko Lappeenrannasta – liittohallitukseen uusia jäseniä

Ammattiliitto Jytyn liittovaltuuston järjestäytymiskokouksessa maanantaina 23. marraskuuta valittiin valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, liittohallituksen jäsenet sekä yleisvarajäsenet. Samalla selvisi, ketkä nousevat liittovaltuustoon valtuustovaalien varasijoilta.

Jytyn 37-jäsenisen liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin toisen kauden valtuutettu Seija Hovi-Kuikko Jyty Lappeenranta ry:stä. Hovi-Kuikko toimii ruokapalveluesimiehenä Saimaan tukipalvelut Oy:ssä. Valtuuston varapuheenjohtajaksi valittiin Ritva Perälä Jyty Kauhajoki ry:stä. Perälä toimii tietohallintoasiantuntijana Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä.
Liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jonna Voima, joka toimii asemansa perusteella myös liittohallituksen puheenjohtajana.

Liittohallituksen jäseniksi tulivat valituiksi Etelä-Suomen alueelta Kaisa Soininen Helsingistä (Jyty Metropoli ry) ja Niina Kankaanpää Turusta (VSSHP Jyty ry). Itä-Suomen alueelta valituiksi tulivat Tarja Marin-Hakkarainen Kuopiosta (Jyty Kuopio ry) ja Jarkko Timoskainen Joensuusta (Jyty Joensuun seutu ry).

Länsi-Suomen alueelta hallitukseen tulevat Päivi Alho Porista (Jyty Pori ry) ja Heli Rautanen Tampereelta (Jyty Pirkanmaa ry). Pohjois-Suomen alueelta valittiin Hanna Nikupaavo Kalajoelta (Jyty Kalajoki ry) ja Mirva Tahvanainen Kittilästä (Jyty Tunturi Lappi ry).

Lisäksi uudessa hallituksessa istuvat Vesa Toukkala Kurikasta (Maatalouslomittajat ry), Hannele Jurmu Oulusta (Jyty Oulun Seurakuntahenkilöstö ry) ja Olli-Pekka Kulju Turusta (Jyty Metropoli ry:n TYST-ammattiosasto).

Lisätietoja:
Jytyn viestintäjohtaja Kari Hietamäki, puh. 040 5020115
Jytyn tiedottaja Tuomas Muhonen, puh. 040 6353644

Jyty on ammattiliitto, jonka jäsenet toimivat kunta-alalla, yksityisellä sektorilla, järjestöissä ja seurakunnissa. Jäsenistön suurimpia ammattialoja ovat sihteeri-, hallinto-, asiantuntija- ja ict-työ, nuoriso- ja järjestötyö, sosiaali- ja terveysala, kirjastoala sekä kasvatus ja koulutus. Ammattiliitto Jyty on STTK:n jäsenliitto.

Ajankohtaista

29.5.2023

Jessikka Aro Tehyn viestintäjohtajaksi 1.4.2024 alkaen

Lue
29.5.2023

Puheenjohtajan puhe STTK:n edustajiston kokouksessa

Lue
29.5.2023

STTK:n puheenjohtaja kevätedustajistossa: Päättyvä työmarkkinakierros tuo vain välitöntä helpotusta ostovoimahuoliin

Lue
29.5.2023

Edustajiston puheenjohtajan puhe STTK:n edustajistossa

Lue
26.5.2023

Vapaan sivistystyön leikkaukset pahentaisivat osaajapulaa

Lue
26.5.2023

SuPer: Henkilöstömitoitus on yksi ratkaisu hoitajapulaan

Lue
26.5.2023

SuPer: Työnantajan toimet siirtävät lakon vaikutukset muihin kuin lakossa oleviin yksiköihin

Lue
26.5.2023

ETUC teki henkilövalintoja

Lue