Uusi ilme, sama vahva Ammattiliitto Pro – uusi brändi siivittää liiton matkaa Suomen monialaisimpana liittona

Ammattiliitto Pron uusi brändi on julkaistu. Uudistuksen tavoitteena oli tuoda Pron brändi nykypäivään ja kuvata yhteiskunnallisesti laaja-alaista ja vaikuttava työtä, joka Pro tekee paremman työelämän puolustamiseksi ja edistämiseksi.

Uuden brändin ytimessä on 120 000 jäsenen joukkovoima ja työelämänilo.

– Ammattiliitto Pro elää ajassa. Ennakoimme työelämän kansainvälisiä kehityskulkuja ja ilmiöitä, ja olemme ratkaisujen rakentaja suomalaisessa työelämässä. Jokainen sukupolvi ansaitsee vahvan työelämätuen, ja uusi Pro tarjoaa juuri tätä. Uusi brändilupauksemme Työelämäniloa kiteyttää positiivisella tavalla sen, mitä jäsenillemme tuomme. Teemme töitä, jotta kukaan ei ole työelämässä yksin. Kun meitä on monta, työelämä kantaa, Pron puheenjohtaja Jorma Malinen iloitsee.

Brändin rakentamisen yhteistyökumppaniksi valikoitui kansanvälistäkin mainetta saanut Werling. Pro on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, joka innosti pohtimaan ammattiliiton roolia muuttuvassa työelämässä ja ulkoapäin haastavassa ympäristössä.

– Pro on ennen kaikkea joukkovoima ja työelämän voimajoukko, joka puolustaa ja edistää turvallisia työoloja, hyviä työehtoja ja yhteisiä työelämän pelisääntöjä. Rakennamme voimajoukollamme sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää, tasa-arvoista yhteiskuntaa – tai sanalla sanoen: työelämäniloa, Pron yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen innostuu.

Lue lisää: www.proliitto.fi

Lisätietoja:

Jorma Malinen
puheenjohtaja
Ammattiliitto Pro
Puh: 050 576 0389
jorma.malinen@proliitto.fi

Maria Mäkynen
yhteiskuntasuhdejohtaja
Ammattiliitto Pro
Puh: 040 529 8113
maria.makynen@proliitto.fi

Ajankohtaista

19.6.2024

Ay-liike on vastavoima työelämää heikentäville voimille

Lue
17.6.2024

Hoivatalous ei aina kestä päivänvaloa

Lue
17.6.2024

Lausunto hallituksen esityksestä laiksi ammatillisen koulutuksen toiminnanohjauksen kokeilusta ja eräiksi siihen liittyviksi laeiksi

Lue
15.6.2024

STTK:n vastauksia RKP:n puoluekokousaloitteisiin

Lue
14.6.2024

STTK:n vastauksia Kokoomuksen puoluekokousaloitteisiin

Lue
14.6.2024

Tehy tyrmää HUSin lisäleikkaukset – ”Nähtäväksi jää, haluavatko ammattitaitoiset hoitajat pysyä HUSissa töissä”

Lue
14.6.2024

STTK:n vastauksia Keskustan puoluekokousaloitteisiin

Lue
13.6.2024

Minun viikkoni: Assistentti on aina apuna

Lue