Etsimme viestintäharjoittelijaa

Kirjoittaja:

Kirsi Suominen

viestintäasiantuntija

Profiili

Etsimme viestintäharjoittelijaa tuottamaan sisältöjä nuorille ja maahanmuuttajille tarkoitetulle työelämään.fi-verkkosivustolle. Verkkosivusto sisältää työelämän keskeiset pelisäännöt sekä työntekijän velvollisuudet ja oikeudet tiiviissä paketissa.

Harjoittelun ajankohta on 1.8. – 31.10.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyllä.

Viestintäharjoittelija osallistuu Työelämään.fi-verkkosivuston sisällöntuotantoon. Hän tuottaa verkkoon soveltuvia tekstejä, kuvia sekä sivuston sisältöön liittyviä kyselyjä. Harjoittelupaikka soveltuu parhaiten ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka on opiskellut viestintää pää- tai sivuaineenaan (esim. medianomi tai tradenomi).

Viestintäharjoittelija laatii sivuston markkinointia varten napakan sosiaalisen median suunnitelman ja tuottaa sosiaaliseen mediaan soveltuvia materiaaleja (esim. bannerit, infograafit). Omasta osaamisesta ja innostuksesta riippuen hän voi tuottaa myös muita visuaalisia sisältöjä tai videoita.

Verkkosivustoa ylläpidetään WordPress-julkaisujärjestelmällä. Bannereiden sekä visuaalisten sisältöjen suunnitteluun käytetään Canvaa. Aiempaa kokemusta kyseisten ohjelmistojen käytöstä ei tarvitse olla, sillä tarvittaessa opastamme ohjelmien käyttöön. Edellytämme kokemusta Photoshop-kuvankäsittelyohjelman käytöstä sekä sosiaalisen median kanavien (erityisesti Instagram) tuntemusta.

Arvostamme taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä, sosiaalisen median kanavien hallintaa ja innokasta asennetta työhön. Tarjoamme viestintäharjoittelijalle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja palkansaajien edunvalvonnan ytimessä. Hän työskentelee yhdessä viestintätiimin kanssa osana dynaamista työyhteisöä.

Tehtävästä maksetaan 1350 euroa/kk ja lisäksi harjoittelija saa STTK:n työntekijöille kuuluvat työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Aikatalossa.

Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita! Lähetä hakemuksesi 26.4. mennessä: kirsi.sjoholm@sttk.fi

Lisätietoja: Kirsi Sjöholm, viestintäasiantuntija, puh. 0456343480, kirsi.sjoholm@sttk.fi.

Ajankohtaista

9.6.2023

Minun viikkoni: Nuorten ääni kuuluviin Euroopassa

Lue
8.6.2023

Toimihenkilöliitto Erto: Yksityiselle sosiaalipalvelualalle saavutettiin neuvottelutulos

Lue
8.6.2023

SuPer: Yksityiselle sosiaalipalvelualalle neuvottelutulos

Lue
8.6.2023

Ammattiliitto Jyty: Yksityisellä sosiaalipalvelualalla saavutettiin neuvottelutulos – työtaistelutoimet päättyvät

Lue
8.6.2023

Tehy: Yksityiselle sosiaalipalvelualalle neuvottelutulos, meneillään olevat työtaistelutoimet päättyvät

Lue
8.6.2023

Ammattiliitto Pro lahjoittaa Ukrainan tulva-alueen uhrien avuksi 20 000 euroa

Lue
8.6.2023

STTK:n vastauksia RKP:n puoluekokousaloitteisiin

Lue
8.6.2023

Tasa-arvotoimista kasvua

Lue