Etsimme viestintäharjoittelijaa

Kirjoittaja:

Kirsi Suominen

tietohallinto- ja viestintäpäällikkö

Profiili

Etsimme viestintäharjoittelijaa tuottamaan sisältöjä nuorille ja maahanmuuttajille tarkoitetulle työelämään.fi-verkkosivustolle. Verkkosivusto sisältää työelämän keskeiset pelisäännöt sekä työntekijän velvollisuudet ja oikeudet tiiviissä paketissa.

Harjoittelun ajankohta on 1.8. – 31.10.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyllä.

Viestintäharjoittelija osallistuu Työelämään.fi-verkkosivuston sisällöntuotantoon. Hän tuottaa verkkoon soveltuvia tekstejä, kuvia sekä sivuston sisältöön liittyviä kyselyjä. Harjoittelupaikka soveltuu parhaiten ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka on opiskellut viestintää pää- tai sivuaineenaan (esim. medianomi tai tradenomi).

Viestintäharjoittelija laatii sivuston markkinointia varten napakan sosiaalisen median suunnitelman ja tuottaa sosiaaliseen mediaan soveltuvia materiaaleja (esim. bannerit, infograafit). Omasta osaamisesta ja innostuksesta riippuen hän voi tuottaa myös muita visuaalisia sisältöjä tai videoita.

Verkkosivustoa ylläpidetään WordPress-julkaisujärjestelmällä. Bannereiden sekä visuaalisten sisältöjen suunnitteluun käytetään Canvaa. Aiempaa kokemusta kyseisten ohjelmistojen käytöstä ei tarvitse olla, sillä tarvittaessa opastamme ohjelmien käyttöön. Edellytämme kokemusta Photoshop-kuvankäsittelyohjelman käytöstä sekä sosiaalisen median kanavien (erityisesti Instagram) tuntemusta.

Arvostamme taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä, sosiaalisen median kanavien hallintaa ja innokasta asennetta työhön. Tarjoamme viestintäharjoittelijalle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja palkansaajien edunvalvonnan ytimessä. Hän työskentelee yhdessä viestintätiimin kanssa osana dynaamista työyhteisöä.

Tehtävästä maksetaan 1350 euroa/kk ja lisäksi harjoittelija saa STTK:n työntekijöille kuuluvat työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Aikatalossa.

Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita! Lähetä hakemuksesi 26.4. mennessä: kirsi.sjoholm@sttk.fi

Lisätietoja: Kirsi Sjöholm, viestintäasiantuntija, puh. 0456343480, kirsi.sjoholm@sttk.fi.

Ajankohtaista

26.4.2024

Ammattiliitto Pron edustajisto: kehysriihen päätökset eivät rakenna pitkäjänteistä kasvua

Lue
26.4.2024

Raskaus- ja perhevapaasyrjintä – totta vai tarua?

Lue
26.4.2024

SuPer: Hallituksen päätös rokotusoikeuden laajentamisesta on oikea

Lue
25.4.2024

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestöiltä yhteinen kannanotto ministeri Anna-Kaisa Ikoselle – sotealan työntekijöiden vaalikelpoisuus palautettava

Lue
24.4.2024

SuPerin Paavola: Asiakkaalle suunniteltu kotihoito jää usein toteutumatta

Lue
23.4.2024

SuPer vaatii valtakunnallisia kielikokeita sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille

Lue
22.4.2024

Suomen työmarkkinatilanne herättää kansainvälistä huomiota

Lue
22.4.2024

Yksityisen opetusalan työriidan sovintoesitys hylättiin – lakko useissa oppilaitoksissa 23.–24.4.

Lue