Etsimme viestintäharjoittelijaa

Kirjoittaja:

Kirsi Suominen

tietohallinto- ja viestintäpäällikkö

Profiili

Etsimme viestintäharjoittelijaa tuottamaan sisältöjä nuorille ja maahanmuuttajille tarkoitetulle työelämään.fi-verkkosivustolle. Verkkosivusto sisältää työelämän keskeiset pelisäännöt sekä työntekijän velvollisuudet ja oikeudet tiiviissä paketissa.

Harjoittelun ajankohta on 1.8. – 31.10.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyllä.

Viestintäharjoittelija osallistuu Työelämään.fi-verkkosivuston sisällöntuotantoon. Hän tuottaa verkkoon soveltuvia tekstejä, kuvia sekä sivuston sisältöön liittyviä kyselyjä. Harjoittelupaikka soveltuu parhaiten ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka on opiskellut viestintää pää- tai sivuaineenaan (esim. medianomi tai tradenomi).

Viestintäharjoittelija laatii sivuston markkinointia varten napakan sosiaalisen median suunnitelman ja tuottaa sosiaaliseen mediaan soveltuvia materiaaleja (esim. bannerit, infograafit). Omasta osaamisesta ja innostuksesta riippuen hän voi tuottaa myös muita visuaalisia sisältöjä tai videoita.

Verkkosivustoa ylläpidetään WordPress-julkaisujärjestelmällä. Bannereiden sekä visuaalisten sisältöjen suunnitteluun käytetään Canvaa. Aiempaa kokemusta kyseisten ohjelmistojen käytöstä ei tarvitse olla, sillä tarvittaessa opastamme ohjelmien käyttöön. Edellytämme kokemusta Photoshop-kuvankäsittelyohjelman käytöstä sekä sosiaalisen median kanavien (erityisesti Instagram) tuntemusta.

Arvostamme taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä, sosiaalisen median kanavien hallintaa ja innokasta asennetta työhön. Tarjoamme viestintäharjoittelijalle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja palkansaajien edunvalvonnan ytimessä. Hän työskentelee yhdessä viestintätiimin kanssa osana dynaamista työyhteisöä.

Tehtävästä maksetaan 1350 euroa/kk ja lisäksi harjoittelija saa STTK:n työntekijöille kuuluvat työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Aikatalossa.

Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita! Lähetä hakemuksesi 26.4. mennessä: kirsi.sjoholm@sttk.fi

Lisätietoja: Kirsi Sjöholm, viestintäasiantuntija, puh. 0456343480, kirsi.sjoholm@sttk.fi.

Ajankohtaista

17.5.2024

SuPerTk hakee jäsensihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Lue
17.5.2024

Selvitystyö pelastustoimen valtiollistamisesta käynnistettävä pikaisesti

Lue
17.5.2024

Kim Nikula jättää SPALin järjestön johtajan tehtävät 

Lue
17.5.2024

EU-vaaleissa kannattaa äänestää 

Lue
16.5.2024

Työvoimapalveluiden palveluprosessin uudistustarpeet ja yksityisen työnvälityksen mahdollisuus saada tietoja työnhakijasta

Lue
16.5.2024

STTK: Suomi vastaa kasvaviin osaamisvaatimuksiin koulutusleikkauksilla

Lue
16.5.2024

Puheenjohtaja Antti Palola: Suomi tarvitsee menestyäkseen osaamista

Lue
16.5.2024

Edustajiston puheenjohtaja Kristiina Lindroos: Tarvitaan vaikuttavampaa ja tiiviimpää yhteistyötä

Lue