Etsimme viestintäharjoittelijaa

Kirjoittaja:

Kirsi Suominen

tietohallinto- ja viestintäpäällikkö

Profiili

Etsimme viestintäharjoittelijaa tuottamaan sisältöjä nuorille ja maahanmuuttajille tarkoitetulle työelämään.fi-verkkosivustolle. Verkkosivusto sisältää työelämän keskeiset pelisäännöt sekä työntekijän velvollisuudet ja oikeudet tiiviissä paketissa.

Harjoittelun ajankohta on 1.8. – 31.10.2019 tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyllä.

Viestintäharjoittelija osallistuu Työelämään.fi-verkkosivuston sisällöntuotantoon. Hän tuottaa verkkoon soveltuvia tekstejä, kuvia sekä sivuston sisältöön liittyviä kyselyjä. Harjoittelupaikka soveltuu parhaiten ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka on opiskellut viestintää pää- tai sivuaineenaan (esim. medianomi tai tradenomi).

Viestintäharjoittelija laatii sivuston markkinointia varten napakan sosiaalisen median suunnitelman ja tuottaa sosiaaliseen mediaan soveltuvia materiaaleja (esim. bannerit, infograafit). Omasta osaamisesta ja innostuksesta riippuen hän voi tuottaa myös muita visuaalisia sisältöjä tai videoita.

Verkkosivustoa ylläpidetään WordPress-julkaisujärjestelmällä. Bannereiden sekä visuaalisten sisältöjen suunnitteluun käytetään Canvaa. Aiempaa kokemusta kyseisten ohjelmistojen käytöstä ei tarvitse olla, sillä tarvittaessa opastamme ohjelmien käyttöön. Edellytämme kokemusta Photoshop-kuvankäsittelyohjelman käytöstä sekä sosiaalisen median kanavien (erityisesti Instagram) tuntemusta.

Arvostamme taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä, sosiaalisen median kanavien hallintaa ja innokasta asennetta työhön. Tarjoamme viestintäharjoittelijalle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja palkansaajien edunvalvonnan ytimessä. Hän työskentelee yhdessä viestintätiimin kanssa osana dynaamista työyhteisöä.

Tehtävästä maksetaan 1350 euroa/kk ja lisäksi harjoittelija saa STTK:n työntekijöille kuuluvat työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Aikatalossa.

Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita! Lähetä hakemuksesi 26.4. mennessä: kirsi.sjoholm@sttk.fi

Lisätietoja: Kirsi Sjöholm, viestintäasiantuntija, puh. 0456343480, kirsi.sjoholm@sttk.fi.

Ajankohtaista

28.11.2023

Ammattiliitto Pron ja Naisten Linjan ohje tarjoaa apua väkivallan kokijoiden auttamiseksi työpaikoilla

Lue
28.11.2023

Tehyn kysely: Hoitajien työhyvinvointi hieman parantunut, silti yli 90 % nuorista hoitajista harkitsee alanvaihtoa

Lue
27.11.2023

Työelämäheikennykset koskettavat erityisesti nuoria

Lue
25.11.2023

Minä en pienestä hätkähdä, mutta…

Lue
24.11.2023

Sairaankuljetuksen kustannusten korvaustaksan muuttaminen

Lue
24.11.2023

Sairausvakuutuksesta korvattavan taksimatkan enimmäishinta v. 2024

Lue
24.11.2023

Ammattiliitto Pron edustajisto kritisoi aitojen neuvottelujen puutetta työelämäuudistuksissa

Lue
24.11.2023

Ammattiliitto Pro järjestää poliittisen työnseisauksen 29. marraskuuta

Lue