Etsimme tulevaisuuden tekijöitä!

Tunnetko sinä STTK:laisen liiton jäsenen, joka on edistänyt oman ammattiliiton tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan?  

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi etsitään henkilöä, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen. Etsimämme henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita.  

Ehdokkaiden ilmoittaminen Tulevaisuuden tekijäksi on päättynyt (ke 14.10.2020). Kunniamaininta julkistetaan Vaikuttajafoorumissa la 21.11.2020.

Kilpailun säännöt:

STTK:n Tulevaisuuden tekijä -huomionosoituksen saajaksi kerätään vinkkejä ja ilmiantoja internetsivun kautta. Kuka vain voi jättää vinkin, mutta saajan tulee olla STTK:laisen ammattiliiton jäsen tai opiskelijajäsen.

Valinnan tekee raati, joka valitsee kunniamaininnan saajan tekstien perusteella. Raadille ei anneta tietoon henkilöiden ammattiliittoa, sukupuolta tai nimeä ennen kuin valinta on tehty. Raadin materiaalin koostaa STTK:n henkilökuntaan kuuluva projektin vetäjä. Mikäli palkinto osuu useana vuonna saman liiton jäsenille, tarkastellaan prosessia.

Valintaraadissa vuonna 2020:

  • Anna Laurila, Samok
  • Iivari Korkala, Osku
  • Pirkko Skog, STTK:n Vaikuttajavalmennuksen käynyt
  • Jani Akkanen, STTK:laisen liiton edustaja
  • Antti Palola STTK
  • Saana Simonen STTK-Opiskelijat

Yhteystietonsa jättäneiden ehdokkaan asettaneiden henkilöiden kesken arvotaan Elämyslahjat-lahjakortti. Voittajalle kerrotaan henkilökohtaisesti ja Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan lisäksi hän saa palkinnoksi Jopo-polkupyörän.

STTK:n Tulevaisuuden tekijä julkistetaan syksyisin STTK-Opiskelijoiden valintakokouksessa ja henkilöstä tehdään mediatiedotteet sekä video.

Ehdokkaiden ilmoittaminen Tulevasuuden tekijä -nettisivulta löytyvän webropol-lomakkeen kautta 21.9. – 14.10.2020.

Valintaraati tekee päätöksen kunniamaininnan saajasta marraskuussa.

Tulevaisuuden tekijä kunniamaininnan saaja julkistetaan 21.11.2020.

 

Sopivan ehdokkaan voi ilmoittaa mukaan kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen. Valintaraatimme valitsee kunniamaininnan saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta. Yhteystietonsa jättäneiden ehdokkaan asettajien kesken arvotaan sadan euron Elämyslahjat-lahjakortti.

STTK Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta jaetaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Kunniamaininnan saaja julkistetaan Vaikuttajafoorumissa marraskuussa. Tulevaisuuden tekijä saa kunniamaininnan lisäksi Jopo-merkkisen polkupyörän.

Tulevaisuuden tekijä logo

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta.