Etsimme tulevaisuuden tekijöitä!

Tunnetko sinä STTK:laisen liiton jäsenen, joka on edistänyt oman ammattiliiton tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan?  Onko hänellä innokas ja kehittävä ote sekä katse tulevaisuudessa?

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta annetaan henkilölle, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.

Etsimämme henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta. Ehdota Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi aktiivista henkilöä syksyn aikana 2024.

Kilpailun säännöt:

STTK:n Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi kerätään ehdokkaita sähköisellä lomakkeella. Kuka tahansa voi nimetä ehdokkaan, vaikka ei itse kuuluisi samaan liittoon. Kunniamaininnan voi saada henkilö, joka on STTK:laisen ammattiliiton jäsen tai opiskelijajäsen.

Valinnan tekee raati ehdokkaiden nimeämisen yhteydessä annettujen perustelujen pohjalta. Raati ei saa tietoonsa henkilöiden ammattiliittoa, sukupuolta tai nimeä ennen kuin valinta on tehty. Raadille annettavan materiaalin koostaa STTK:n henkilökuntaan kuuluva projektin vetäjä.

 

Ehdokkaan nimenneiden henkilöiden kesken arvotaan Elämyslahjat-lahjakortti arvoltaan á100€.

Arvontaan eivät osallistu ne henkilöt, jotka ovat nimenneet ehdokkaan anonyymisti.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kunniamaininnan saajan nimi julkistetaan STTK:n järjestämässä tapahtumassa loppusyksyn aikana. Valittu henkilö saa kunniamaininnan lisäksi Elämyslahjakortin, jonka arvo on 200€.

Palkitsemistilaisuudessa esitetään kunniamaininnan saajasta tehty esittelyvideo, joka julkaistaan myös STTK:n internetsivuilla ja Youtube-kanavalla. Kunniamaininnasta lähetetään mediatiedote.

 

 

Ehdokkaita voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella. Linkki lomakkeelle löytyy tältä sivulta. Aikataulu tarkentuu alkusyksystä.

Valintaraati tekee päätöksen kunniamaininnan saajasta loka-marraskuun aikana.

 

 

Sopivan ehdokkaan voi ilmoittaa mukaan kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen. Valintaraatimme valitsee kunniamaininnan saajan ilmoitettujen ehdokkaiden joukosta. Yhteystietonsa jättäneiden ehdokkaan asettajien kesken arvotaan sadan euron (100€) Elämyslahjat-lahjakortti.

STTK Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta jaettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Kunniamaininnan saaja julkistetaan jälleen syksyllä 2024. Tulevaisuuden tekijä saa kunniamaininnan lisäksi Elämyslahjat-lahjakortin, jonka arvo on 200€.

Valintaraati valitsee voittajan ilmiannettujen ehdokkaiden joukosta. Valintaraati muodostuu STTK:n yhteistyökumppaneista sekä STTK:laisten liittojen toimijoista. Päätöstä tehdessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta tai ammattiliittoa.

Tulevaisuuden tekijä logo

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta. 

Vuoden 2023 Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan sai Ida Korsimo Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry.
Vuoden 2022 Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan sai Päivi Granat ammattiliitto Superista.
Vuoden 2021 Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan sai Sirma Lampinen Ammattiliitto Jytystä.
Vuoden 2020 Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan sai Toni Savolainen ammattiliitto SuPerista.