Antti Palolaa pyydettiin STTK:n puheenjohtajan tehtävään

Antti Palola STTK:n puheenjohtajaksiSTTK:n jäsenliittojen puheenjohtajat ovat tänään pyytäneet Antti Palolaa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n seuraavaksi puheenjohtajaksi. Pyynnön esitti Metsäalan Asiantuntijat Meton puheenjohtaja Håkan Nystrand. Palola ilmoitti olevansa käytettävissä ja kiitti yksimielisestä tuesta tehtävään.

 

Palola työskentelee tällä hetkellä puheenjohtajana Palkansaajajärjestö Pardiassa

Palola (54) työskentelee tällä hetkellä puheenjohtajana STTK-laisessa Palkansaajajärjestö Pardiassa.

STTK:n nykyinen puheenjohtaja Mikko Mäenpää on ilmoittanut jättävänsä tehtävän joulukuun 4. päivä, jolloin STTK:n edustajisto kokoontuu valitsemaan hänen seuraajansa. Mäenpää on johtanut STTK:ta vuodesta 1999.

Antti Palola on koulutukseltaan merikapteeni ja työskennellyt ennen Pardiaa muun muassa Suomen Laivanpäällystöliiton varatoiminnanjohtajana, Yrkeshögskolan Sydvästin merenkulun koulutusohjelman johtajana, Åbo Navigationsinstitutin opettajana ja rehtorina sekä päällystötehtävissä suomalaisilla ja ulkomaisilla kauppa-aluksilla.

Palola on toiminut keskusjärjestö STTK:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä vuodesta 2005. Kansainvälisissä luottamustehtävissä Palola on muun muassa Suomen Julkisten alojen ammattiliittojen EU-yhdistyksen FIPSU:n hallituksen jäsen, Pohjolan julkisalojen ammatillisen yhteisjärjestön NOFS:n johtoryhmän jäsen ja Euroopan julkisen alan ammattijärjestöjen federaation EPSU:n hallituksen jäsen.

Senaste artiklarna

8.6.2023

STTK:s svar på SFP:s partidagsmotioner

8.6.2023

Finländarna förhåller sig negativare till den gröna omställningen än befolkningen i de övriga nordiska länderna

6.6.2023

Ställningstagande: Heltäckande terminsavgifter skulle minska antalet internationella experter i Finland

31.5.2023

STTK:s ordförande vid vårrepresentantskapet: Den omgång av arbetsmarknadsförhandlingar som avslutas medför endast en temporär lättnad av köpkraftsbekymren

15.5.2023

Arbetsmarknadens centralorganisationer: Delat familjeansvar ökar välbefinnandet i arbetet och jämlikheten i arbetslivet

9.5.2023

STTK: För att bemöta Finlands utmaningar behövs en handlingskraftig och samarbetsfokuserad regering

3.5.2023

NFS styrelse välkomnar nordisk trepartsdialog om grön och rättvis omställning

3.5.2023

Den avgiftsfria tjänsten Sommarjobbarinfo hjälper sommarjobbare