Haemme STTK-Opiskelijoille puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajia

Haemme luottamustehtävään STTK-Opiskelijoihin puheenjohtajaa ja kahta varapuheenjohtajaa. Jos olet opiskelija ja kiinnostunut työelämän pelisäännöistä, niin STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajistossa pääset työskentelemään yhteiskuntavaikuttamisen aitiopaikalla.

Saana Simonen
Saana Simonen, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2020

Mitä STTK-Opiskelijat tekevät?

STTK-Opiskelijat vastaa STTK:n yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta opiskelijoita koskevissa asioissa. Vaikuttamisen painopistealueena on opiskelun ja työelämän rajapintaa koskevat asiat. Tavoitteena on myös edistää ammatti-, ammattikorkeakoulu- ja aikuisopisto-opiskelijoiden ammatillista järjestäytymistä STTK:n jäsenliittoihin.

Keitä puheenjohtajistoon kuuluu?

Puheenjohtajiston muodostavat puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtaja toimii aktiivisesti STTK:n sisällä eri työ- ja valmisteluryhmissä. Hän on opiskelijoiden ajankohtaisten yhteiskunnallisten asioiden äänitorvi. Lisäksi hän pitää yhteyttä sidosryhmiin ja huolehtii STTK-Opiskelijoiden hallinnosta.

Kenen kanssa?

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Markus Wright, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2022

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Miksi hakea?

STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajuus on yhteiskunnallisesti merkittävä paikka, jossa voi vaikuttaa opiskelun ja työelämän rajapintaa koskeviin asioihin sekä oppia uutta mukavassa työyhteisössä. STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajana saat STTK:lta työtilan ja -välineet. Puheenjohtajan tehtävästä maksetaan palkkio.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä 30.10.2022 mennessä henkilövalintyöryhmän puheenjohtajaan Ilona Snellmaniin: ilona.snellman@mvl.fi. Kirjoita viestin otsikoksi STTK-Opiskelijat/puheenjohtajahaku.

#STTK-Opiskelijat

Blogi

Sähkötuet eivät opiskelijaa tue 

Sonja Tikkanen | 4.10.2022

Yle Pohjanmaa haastatteli minua opiskelijoiden pärjäämisestä energiakriisin jaloissa. Haastatteluun päätyi vain pieni osa mainitsemistani asioista, joten päätin kirjoittaa... Lue lisää

Blogi

Työperäinen maahanmuutto on rikkaus suomalaisessa työelämässä

Markus Wright | 9.6.2022

Opiskelijana – tullessasi uuteen harjoittelupaikkaan tai vaikkapa kesätöihin – ensimmäiset askeleesi työnteon aloittamiseen ovat usein perehdytyskansio ja työtoverit.... Lue lisää

Blogi

Erityisen tuen tarve ei saa nousta harjoittelun esteeksi

Roosa Hyppölä | 29.4.2022

Suomessa opiskelee vuosittain ainakin yli kolme tuhatta erityistä tukea tarvitsevaa ja ammattiin tähtäävää opiskelijaa, jotka suorittavat opintoihinsa kuuluvia... Lue lisää