Haemme STTK-Opiskelijoille puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajia

Haemme luottamustehtävään STTK-Opiskelijoihin puheenjohtajaa ja kahta varapuheenjohtajaa. Jos olet opiskelija ja kiinnostunut työelämän pelisäännöistä, niin STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajistossa pääset työskentelemään yhteiskuntavaikuttamisen aitiopaikalla.

Saana Simonen
Saana Simonen, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2020

Mitä STTK-Opiskelijat tekevät?

STTK-Opiskelijat vastaa STTK:n yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta opiskelijoita koskevissa asioissa. Vaikuttamisen painopistealueena on opiskelun ja työelämän rajapintaa koskevat asiat. Tavoitteena on myös edistää ammatti-, ammattikorkeakoulu- ja aikuisopisto-opiskelijoiden ammatillista järjestäytymistä STTK:n jäsenliittoihin.

Keitä puheenjohtajistoon kuuluu?

Puheenjohtajiston muodostavat puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtaja toimii aktiivisesti STTK:n sisällä eri työ- ja valmisteluryhmissä. Hän on opiskelijoiden ajankohtaisten yhteiskunnallisten asioiden äänitorvi. Lisäksi hän pitää yhteyttä sidosryhmiin ja huolehtii STTK-Opiskelijoiden hallinnosta.

Kenen kanssa?

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Markus Wright, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2022

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Miksi hakea?

STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajuus on yhteiskunnallisesti merkittävä paikka, jossa voi vaikuttaa opiskelun ja työelämän rajapintaa koskeviin asioihin sekä oppia uutta mukavassa työyhteisössä. STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajana saat STTK:lta työtilan ja -välineet. Puheenjohtajan tehtävästä maksetaan palkkio.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä 30.10.2022 mennessä henkilövalintyöryhmän puheenjohtajaan Ilona Snellmaniin: ilona.snellman@mvl.fi. Kirjoita viestin otsikoksi STTK-Opiskelijat/puheenjohtajahaku.

#STTK-Opiskelijat

Uutinen

STTK-Opiskelijat: Nuorten mielenterveyden ongelmiin tartuttava vakavasti

| 8.12.2022

STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja Markus Wright toivoo lähestyvien eduskuntavaalien alla puolueiden kiinnittävän erityistä huomiota nuorten mielenterveysongelmien taltuttamiseen.– STTK:n teettämässä nuorisokyselyssä... Lue lisää

Uutinen

STTK-Opiskelijoiden tavoitteet eduskuntavaaleihin

Markus Wright | 7.12.2022

STTK-Opiskelijat haluavat että opiskelijoiden ja nuorten ääni kuuluu tulevissa eduskuntavaaleissa. Viime vuosien koettelemukset ovat laittaneet nuoret äärimmilleen ja... Lue lisää

Blogi

Sä oot kolmekymppinen – onnea Allianssi! 

Markus Wright | 4.11.2022

Allianssi Ry täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuosien kertyessä nuorisotyön merkitys on noussut yhä tärkeämmäksi. Nuoria on koeteltu... Lue lisää