Haemme STTK-Opiskelijoille puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajia

Haemme luottamustehtävään STTK-Opiskelijoihin puheenjohtajaa ja kahta varapuheenjohtajaa. Jos olet opiskelija ja kiinnostunut työelämän pelisäännöistä, niin STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajistossa pääset työskentelemään yhteiskuntavaikuttamisen aitiopaikalla.

Saana Simonen
Saana Simonen, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2020

Mitä STTK-Opiskelijat tekevät?

STTK-Opiskelijat vastaa STTK:n yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta opiskelijoita koskevissa asioissa. Vaikuttamisen painopistealueena on opiskelun ja työelämän rajapintaa koskevat asiat. Tavoitteena on myös edistää ammatti-, ammattikorkeakoulu- ja aikuisopisto-opiskelijoiden ammatillista järjestäytymistä STTK:n jäsenliittoihin.

Keitä puheenjohtajistoon kuuluu?

Puheenjohtajiston muodostavat puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa. Puheenjohtaja toimii aktiivisesti STTK:n sisällä eri työ- ja valmisteluryhmissä. Hän on opiskelijoiden ajankohtaisten yhteiskunnallisten asioiden äänitorvi. Lisäksi hän pitää yhteyttä sidosryhmiin ja huolehtii STTK-Opiskelijoiden hallinnosta.

Kenen kanssa?

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Markus Wright, STTK-Opiskelijoiden puheenjohtaja 2022

Suuret linjat tehdään yhteistyössä STTK-Opiskelijoiden koko puheenjohtajiston kesken. Tukenasi tavoitteiden onnistumisessa sinulla on STTK:n toimiston asiantuntijat, liittojen opiskelijajärjestöt ja nuorisovastaavien verkosto.

Miksi hakea?

STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajuus on yhteiskunnallisesti merkittävä paikka, jossa voi vaikuttaa opiskelun ja työelämän rajapintaa koskeviin asioihin sekä oppia uutta mukavassa työyhteisössä. STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajana saat STTK:lta työtilan ja -välineet. Puheenjohtajan tehtävästä maksetaan palkkio.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä 30.10.2022 mennessä henkilövalintyöryhmän puheenjohtajaan Ilona Snellmaniin: ilona.snellman@mvl.fi. Kirjoita viestin otsikoksi STTK-Opiskelijat/puheenjohtajahaku.

#STTK-Opiskelijat

Blogi

Vuosilomalaki on epäreilu, ja se pitää korjata

Markus Wright | 19.4.2023

Hallitustunnustelut ovat kovassa vauhdissa ja siksi on tärkeää nostaa nuorten hyvinvointi esiin. Hallitustunnustelija Petteri Orpo (kok) kysyykin, miten... Lue lisää

Uutinen

Lupaus vai remontti? Työelämä nuorten silmin

| 9.3.2023

Mitä mieltä poliittiset nuorisojärjestöt ovat yleissitovista työehtosopimuksista? Pitääkö alipalkkaus kriminalisoida? Minkälaisia välineitä on nuorten jaksamiseen opiskellessa tai työelämässä?... Lue lisää

Blogi

Nuorille annettu luottamus on kaikkien etu

Santeri Salonen | 21.2.2023

Äänestäjällä on jälleen kerran vaikuttamisen mahdollisuus, kun eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 22.3. Viikon pituisen ennakkoäänestyksen jälkeen vaalikevät huipentuu varsinaiseen... Lue lisää