Levännyt mieli – oppiva mieli

Tervetuloa Onni oppia, ilo osata! -tapahtumaan – aiheena yhteiskunnan tärkeä muutosvoima, elinikäinen oppiminen

Elinikäisessä oppimisessa on kyse sivistyksestä, uudistumiskyvystä, osallisuudesta, hyvinvoinnista, kilpailukyvystä ja taloudellisesta kestävyydestä. Mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa? Tervetuloa kuulemaan lisää keskustakirjasto Oodiin 17.6.2019!

Sitra ja kymmenet yhteistyökumppanit ovat yhdessä rakentaneet keskustakirjasto Oodiin päivän, joka käsittelee elinikäistä oppimista laaja-alaisesti ja kattavasti. Päivän aikana keskustellaan mm. siitä, millaisia mahdollisuuksia ja rajoitteita teknologinen kehitys tarjoaa elinikäiselle oppimiselle. Entä kenen pitäisi maksaa työikäisten osaamisen kehittäminen, ja mitkä ovat työuran aikaisen osaamisen kehittämisen hyödyt vs. kustannukset? Tarve oppia työn yhteydessä kasvaa, mutta miten siirrymme kohti oppivaa työelämää? Minkälaisista valmiuksista oman työkyvyn johtaminen rakentuu ja miten omaa työkykyä tulisi johtaa? Entä mikä merkitys elinikäisellä oppimisella on vuonna 2031 ja miten siitä päätetään?

Asiantuntijoille ja ammattilaisille suunnattu ohjelma alkaa aamulla klo 9.00 ja tapahtumia riittää iltaan asti. Voit tulla mukaan vain osaan päivän ohjelmasta tai viettää Oodissa koko päivän niin halutessasi. Tilaisuuden pääohjelmaa voi seurata myös verkon välityksellä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

STTK järjestää Oodin tapahtumapäivään hiljaisen tilan, jonne voi tulla kuulemaan tietoiskuja Levännyt mieli – oppiva mieli -teemalla tai rentoutumaan ja pois muusta hulinasta.

STTK järjestää tietoiskut yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa tasatunnein:

Kello Aihe
12.00 & 13.00 Voimaannu omien taitojen ja vahvuuksien tunnistamisesta! Miten jatkuvaa oppimista voi vahvistaa keski-iässä? Mervi Ruokolainen ja Salla Toppinen-Tanner
14.00 & 15.00 Miten muistamista voi parantaa ja oppimista edistää? Vinkkejä helpottamaan oppimista ja uusien tietojen ja taitojen haltuun ottoa. Virpi Kalakoski
16.00 & 17.00 Palautumisesta virtaa oppimiseen. Jaana Laitinen

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan elinikäisestä oppimisesta sekä siihen liittyvistä ilmiöistä!

#onnioppia #osaamisenaika