Haemme vahvistusta assistenttitiimiin

Kirjoittaja:

Tiina Laurila

hallinto- ja toimistopalvelupäällikkö

Profiili

STTK hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen assistenttia, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) ja kokemusta assistentin tehtävistä.

Työskentelet osana STTK:n assistenttitiimiä ja päävastuullasi on tapahtumien järjestäminen ja markkinointi sekä viestintä- ja järjestötiimin avustaminen. Sinulla on hyvä viestinnällinen ote ja hallitset yleisimmät sosiaalisen median kanavat. Tehtävä on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden oman osaamisen laajaan hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Olet oma-aloitteinen, osaat priorisoida ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on vankka osaaminen yleisimmistä toimisto-ohjelmista. Erinomaisen suomen kielen lisäksi hallitset vähintään kohtuullisesti ruotsin ja englannin kielen.

STTK:ssa pääset työskentelemään yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja palkansaajien edunvalvonnan ytimessä. Olet osa dynaamista työyhteisöä, jossa jokainen päivä on erilainen. Kanssasi työskentelee positiivisia ihmisiä, joilla on energinen ja joustava työskentelytapa.

Meillä viihdytään hyvin ja työntekijöidemme mukaan työyhteisömme on asiantunteva, keskusteleva ja rento. Mahtavan työyhteisön lisäksi tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi 13.1.2019 mennessä osoitteeseen tiina.laurila@sttk.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Laurila, puh. +358 400 502 791
ke 2.1. klo 13 – 15, to 3.1. klo 9 – 11 ja ke 9.1. klo 10 – 12.

STTK on yli 500 000 jäsenen palkansaajakeskusjärjestö, jonka tehtävänä on yhdessä  jäsenliittojensa kanssa turvata palkansaajien tulevaisuutta ja elämänlaatua. Olemme työssämme avoimia, tasa-arvoisia, ennakkoluulottomia ja välittäviä.

Ajankohtaista

19.4.2024

Meto: Puunkuljetukset ovat vaarassa

Lue
18.4.2024

STTK-Opiskelijat: Kehysriihen päätökset uuvuttavat opiskelijat ja viivästyttävät valmistumista

Lue
18.4.2024

Hallitus säästää ja parantaa silmäterveyden palveluja järkevästi

Lue
17.4.2024

SuPerin Paavola kehysriihestä: Hallitus heikentää ratkaisuillaan sote-alalle työllistymistä

Lue
17.4.2024

Pätkätöiden kierre vaikeuttaa nuorten ammatti-identiteetin muodostumista

Lue
16.4.2024

Ammattiliitto Jyty kehysriihestä: Hallitus heikentää työntekijöiden mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan

Lue
16.4.2024

Tehy kritisoi voimakkaasti hallituksen leikkauksia synnytyksistä, hoitotakuusta ja ikäihmisten ympärivuorokautisesta hoivasta

Lue
16.4.2024

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer: SuPerin Paavola: Hallitus hylkäsi vanhukset ja hoitajat

Lue