Jytyn puheenjohtajaksi Maija Pihlajamäki


Maija Pihlajamäki, Jyty

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry:n korkein päättävä elin liittovaltuusto valitsi torstaina 24.11. liiton puheenjohtajaksi liittoa vuodesta 2010 johtaneen hallintotieteiden maisteri Maija Pihlajamäen Helsingistä.

Ennen Jytyn puheenjohtajuutta Pihlajamäen työhistoria sisältää työtehtäviä Suomen Keskustan kaupunkitoiminnan suunnittelupäällikkönä sekä kunta- ja maakuntasihteerinä. Hän on toiminut myös Mielenterveyden keskusliitossa Länsi-Suomen aluetoiminnan vetäjänä, vs. talouspäällikkönä seurakunnassa, Brysselissä europarlamentaarikon erityisavustajana sekä Virossa uusyrityskeskuksessa asiantuntijana ja konsulttina.

Pihlajamäki on syntynyt Lehtimäellä Etelä-Pohjanmaalla ja valmistunut hallintotieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta vuonna 1993 pääaineenaan julkishallinto. Pihlajamäki harrastaa mm. kuntonyrkkeilyä, kuntopotkunyrkkeilyä, pilatesta ja lukemista.