RIA ry hakee jäsenpalveluneuvojaa


Rakennusinsinöörit ja –arkkitehdit RIA ry on dynaaminen rakennusalan toimihenkilöiden ammattiliitto. Liiton 18 jäsenyhdistykseen kuuluu yhteensä lähes 10.000 rakennusalan ammattilaista ja alan opiskelijaa. Tietoa RIAsta löydät kotisivuiltamme www.ria.fi.

Haemme kehittyvään järjestöömme jäsenpalvelusta vastaavaa

Jäsenpalveluneuvojaa

määräaikaiseen työsuhteeseen (opintovapaan sijaisuus), alkaen marras-joulukuussa 2016 ja päättyen 31.3.2018. Työ sisältää jäsenpalvelua, jäsenrekisterin ja verkkosivujen ylläpitoa, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin ja päivittäisten asioiden organisointia sekä toimimista työttömyyskassan asiamiehenä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi), hyvät tietotekniset valmiudet ja työkokemusta asiakaspalvelusta sekä toimistotehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omatoimista ja positiivista otetta työtehtävien hoitamisessa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Annamme tehtävään valitulle koulutuksen työtehtäviin.

Tarjoamme viihtyisän ja modernin työympäristön keskellä Helsinkiä sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Kimmo Sandberg, 040 0411 332, kimmo.sandberg@ria.fi ja edunvalvontapäällikkö Mikko Heinikoski, 040 5647 001 mikko.heinikoski@ria.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 21.10. mennessä osoitteeseen kimmo.sandberg@ria.fi. Merkitse sähköpostin aiheeksi ”Jäsenpalveluneuvoja”.