Tehy hakee puheenjohtajan assistenttia


Tehy on maan suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, jolla on noin 160 000 jäsentä. Tehyn keskustoimistossa Pasilassa työskentelee 100 asiantuntijaa ja lisäksi aluetoimistoissa yli 20 asiantuntijaa muun muassa edunvalvonta-, järjestö- ja viestintätehtävissä. www.tehy.fi

Haemme nyt

PUHEENJOHTAJAN ASSISTENTTIA

monipuoliseen tehtävään yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja edunvalvonnan ytimeen

Tehtäväkenttääsi kuuluvat puheenjohtajan assistentin avustavat tehtävät. Vastuullasi ovat mm. johtoryhmän kokousten järjestelyt ja kokousmateriaalien valmistelu sekä puheenjohtajan aikataulujen ja kalenterin hallinnointi. Olet myös sujuvasti yhteydessä ulkomaailmaan mm. koordinoiden tapaamisia tärkeiden sidosryhmiemme kanssa. Sisäisesti teet yhteistyötä koko organisaatiomme kanssa, ja erityisesti hallinnon assistentin kanssa toimien tarvittaessa hänen varahenkilönään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta johdon assistentin tehtävistä, modernia IT-osaamista, soveltuvaa AMK-tutkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa. Kokemus järjestössä tai vastaavassa työskentelystä nopeuttaa tehtävään sisälle pääsyä, mutta myös muunlainen tausta on mahdollinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sisäisesti että keskeisissä sidosryhmissämme. Edunvalvonnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä toimiminen on toisinaan hyvinkin hektistä, joten paineensietokyky ja napakka toimeen tarttuvuus ovat myös tarpeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä mahdollisuuden päästä edunvalvonnan näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo, puh. 040 587 4346 pe 9.9. klo 12-13 ja ma 12.9. klo 15-16 sekä Arespartnersin konsultti Jaana Pollari, puh. 0400 849 609  pe 2.9. klo 10-11 ja ti 6.9. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.9.2016 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi