Johanna Kaihua Meijerialan Ammattilaisten hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi


Meijerialan Ammattilaiset MVL on menestyvä, vahva ja luotettava liitto, joka takaa meijerialan ammattilaisten aseman meijeriteollisuudessa.
Meijerialan Ammattilaiset MVL ry on ainoa liitto, joka ajaa meijerialan ammattilaisten asiaa.
http://www.mvl.fi/

Meijeriteknikko Johanna Kaihua valittiin Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2016 hallituksen nykyisen puheenjohtajan Kari Harsian jättäessä puheenjohtajan tehtävät siirtyessään eläkkeelle päivätyöstään. Johanna Kaihuan puheenjohtajuus jatkuu Kari Harsian jäljellä olevan kauden ajan 31.12.2016 asti.

Tuotantovastaavana Valio Oy Haapaveden tehtaalla työskentelevä Johanna Kaihua toimii jauheenvalmistuksen, -pakkauksen ja -varaston sekä laboratorion esimiehenä. Hän on toiminut MVL:n valtuuston puheenjohtajana vuosin 2008-2013.

Valinta tehtiin MVL:n valtuuston sääntömääräisessä kevätkokouksessa 25.5.2016 Helsingissä.

Meijerialan Ammattilaiset MVL ry on ainoa liitto, joka ajaa meijerialan ammattilaisten asiaa. Liitolla on oma työehtosopimus ja Meipake-palkkausjärjestelmä. MVL:llä on 13 alueyhdistystä eri puolelle Suomea ja liittoon kuuluu noin 3100 meijerialan ammattilaista. MVL kuuluu Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon ja se on perustettu vuonna 1945.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Juha Yli-Kovanen, puh. 0400 602 398