Ammattiliitto Pro kiittää yrityksiä


Kiitos yrityksille, jotka avasivat ovensa keskiviikkona Ammattiliitto Pron tempauspäivänä.

Lähes sata Pron asiantuntijaa ja sopimusneuvottelijaa vieraili 22 työpaikalla pääkaupunkiseudulla ja tapasi ainakin 1 500 henkilöä.

Työpaikoille vietiin Pron viestiä reilusta työelämästä sekä avaimia onnistuneeseen paikalliseen sopimiseen.

Paikallinen sopiminen on keskeisessä asemassa kilpailukykysopimusneuvotteluissa. On tärkeää, että kun asioista sovitaan työehtosopimuksissa, tiedetään miten paikallisesti sovitaan ja mistä asioista, kertoo palvelusektorin johtaja Else-Mai Kirvesniemi Ammattiliitto Prosta.

Pron henkilökunta otettiin vastaan hyväntuulisesti ja innostuneina. Päivän aikana prolaiset vierailivat Corbelissa, DNA:ssa, Eläketurvakeskuksessa, Finnsteve Oy:ssa, Fortumilla, Intrum Justitiassa, KCL Keskuslaboratoriossa, Lassila & Tikanojassa, Lindström Oy:ssa, Marimekossa, Marioff Corporationissa, Murata Electronics Oy:ssä, Nets Oy:ssä, Orion Pharmassa, Pauligilla, Postissa, Respecta Oy:ssa, rakennusyhtiö YIT:llä, Skanska Talonrakennus Oy:ssa, SRV Rakennus Oy:ssa, Talokeskuksessa, Vehossa ja VVO:lla.

Pron tempauspäivä järjestettiin tällä mallilla ensimmäistä kertaa. Kuvia päivästä löytyy Pron Instagramista tunnuksella proliitto ja Facebookista Ammattiliitto Pro.

Pron jäsenet voivat aina pyytää liiton asiamiehen työpaikalle. Pron aluetoimistojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.proliitto.fi

Lisätietoja: palvelusektorin johtaja Else-Mai Kirvesniemi, puh. 050 3460 847