STTK mukana SuomiAreenassa Porissa


Tasa-arvo

STTK on jälleen mukana heinäkuun SuomiAreenassa Porissa. STTK:n pääkeskustelu järjestetään keskiviikkona 13. heinäkuuta alkaen klo 10.00.

Keskustelun teema on: Suomi-neito kehään! – Naisenergialla Suomen talous nousuun, työllisyys kasvuun ja työelämä inhimilliseksi.
Keskustelijoiksi ovat lupautuneet valtakunnansovittelija Minna Helle sekä kansanedustajat Katri Kulmuni ja Nasima Razmyar. Keskustelua johdattelee STTK:n viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas. – All female panel!

Nostamme esiin naisten roolin työelämässä. Vaikeassa taloustilanteessa yhteiskunnallinen ja sukupuolten välinen tasa-arvo kokee helposti takaiskuja. Keskustelussa pohditaan, ovatko naiset aliedustettuina päätöksenteossa, mikä olisi erityinen ”naiskortti” talouden ja työllisyyden edistämisessä – tai onko sellaista – ja miten työelämää voitaisiin inhimillistää niin, että esimerkiksi työn ja perheen yhteensovittaminen olisi nykyistä helpompaa.

Tule mukaan keskusteluun! Nährää Poris!