Tehy hakee neuvottelupäällikköä


Haemme edunvalvontatoimialalle neuvottelupäällikköä vastaamaan Tehyn yksityissektorin edunvalvontatoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä, neuvottelutoiminnasta sekä luottamusmieskoulutuksesta.

Toimit lähiesimiehenä ja vastaat myös omasta asiantuntijuusalueestasi. Neuvottelupäällikkö raportoi toimialan johtajalle.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään oikeustieteen maisterin/kandidaatin tutkintoa sekä hyvää työmarkkinajärjestelmän tuntemusta. Arvostamme hyviä henkilöjohtamisvalmiuksia, kokemusta esimiestyöstä sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta. Sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja olet rakentava neuvottelija. Toimit itsenäisellä otteella, kuitenkin aktiivisessa yhteistyössä muiden kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja aidosti vaikutusmahdollisuuksia sisältävän näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista ammattiliitoista. Tehy tarjoaa arvostavan ja yhteistyöllisen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöstökonsultti Jenna Jussila, puh. 050 442 8444, jenna.jussila@personnel.fi.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.3.2016 mennessä Personnel Groupin sivujen kautta: www.personnel.fi