STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajana jatkaa Emma Koskimaa


edustajakokous valitsi uudet varapuheenjohtajat

STTK-Opiskelijoiden uusiksi varapuheenjohtajiksi on valittu Jyrki Piiroinen ja Tiia Tiirikainen. He aloittavat tehtävissään 1.1. 2016.
STTK-Opiskelijoiden puheenjohtajana jatkaa vuosi sitten valittu Emma Koskimaa (22), jonka taustaliittona on Jyty.

Piiroinen (22) opiskelee toista vuotta metsätalousinsinööriksi Joensuussa Karelia ammattikorkeakoulussa ja Tiirikainen (26) opiskelee aikuispuolella lähihoitajaksi toista vuotta Harjavallan Sataedussa. Molemmat ovat aiemmin olleet aktiivisia omissa oppilaitoksissaan opiskelijatoiminnan piirissä.

Piiroisen taustaliitto on METO, jossa hän on toiminut Metsäalanopiskelijat MeOlin toiminnassa. Tiirikaisen taustaliitto on Super, jossa hän on toiminut opiskelijayhdysjäsenenä. Uudet varapuheenjohtajat lähtevät uuteen vuoteen inspiroituneena ja tarmolla. Piiroinen haluaa, että STTK-Opiskelijat vaikuttavat enemmän erityisesti opiskelijoiden opintotukien myöntämiseen liittyviin yksityiskohtiin niin, että ne huomioivat paremmin erilaisissa elämäntilanteissa olevat opiskelijat. Tiirikainen taas haluaa lähteä parantamaan ay-liikkeen imagoa rakentavalla ja ihmislähtöisellä tavalla

– STTK-Opiskelijoiden toiminta kaipaa kehittyäkseen jatkuvasti uusia ideoita ja uutta näkökulmaa poliittiseen tilanteeseen. Odotan innolla tulevan vuoden suunnittelua uusien varapuheenjohtajien kanssa, tästä on hyvä jatkaa, Emma Koskimaa toteaa.

STTK-Opiskelijat on kaikkien STTK:n jäsenliittojen opiskelijajäsenten yhteenliittymä. Se ottaa kantaa, vaikuttaa, valvoo jäsentensä etuja ja tiedottaa työelämän pelisäännöistä.