Työ muuttuu ja tahti kiihtyy, kerro mikä fiilis?


Juska Kivioja, STTK

Työ muuttuu, tahti kiihtyy ja tekniikka kehittyy. Miten se vaikuttaa fiilikseen ja töiden tekemiseen? Töitä tehdään milloin vaan ja missä vaan, eikä se ole välttämättä huono juttu. Kuitenkin myös vapaa-aika ja unelmat ovat meille entistä tärkeämpiä ja niin niiden pitääkin olla. Elämä saa, ja sen pitää olla muutakin kuin työ. Energiaa pitää riittää arkeen ja omaan aikaan.

Työelämä ei vain ole, vaan se tehdään yhdessä

Ammattiliittojen tehtävä on pitää huolta siitä, että työntekijät voivat vaikuttaa siihen minkälaista töissä on. Työelämä ei vain ole, vaan se tehdään yhdessä.  Ja töissähän pitää olla hyvä olo tänään, ensi viikolla ja vielä vuosien päästä.

Kun olet jäsen, olet mukana vaikuttamassa työelämään. Mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä enemmän voimme vaikuttaa siihen, millaista meillä on töissä, millaiset ovat työaikamme, turvaverkkomme työpaikalla ja työelämässä. Yhdessä voimme muuttaa asioita positiiviseen suuntaan!

Meistä STTK:laisista on moneksi. Meitä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Me olemme se porukka, joita ilman Suomi ei pyörisi päivääkään. Meihin kannattaa liittyä, koska haluamme kehittää Suomesta paremman, oikeudenmukaisemman, tasa-arvoisemman, ennakkoluulottomamman ja turvallisemman paikan elää. Näin rakennamme meille kaikille parempaa työelämää. On meillä muitakin tavoitteita, mutta tässä muutama näin aluksi! 🙂

Tutustu meihin ja löydä itsellesi sopivin liitto:
www.sttk.fi/mika-sttk/ammattiliitot