Tutustu meihin ja löydä itsellesi sopivin ammattiliitto!


Löydä oikea ammattiliitto

Meistä STTK:laisista on moneksi. Meitä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Me olemme se porukka, joita ilman Suomi ei pyörisi päivääkään. Meihin kannattaa liittyä, koska haluamme kehittää Suomesta paremman, oikeudenmukaisemman, tasa-arvoisemman, ennakkoluulottomamman ja turvallisemman paikan elää. Näin rakennamme meille kaikille parempaa työelämää.

Kun olet jäsen voit aina kääntyä liittosi puoleen työelämän ongelmatilanteissa.  Apunasi ovat ammattitaitoiset lakimiespalvelut ja työpaikalla toimivat luottamusvaltuutetut. Liitot tarjoavat jäsenilleen apua ja opastusta kaikissa työelämän murroskohdissa, työnhaussa, työttömyydessä, lomautuksissa, perhevapaalle jäädessäsi tai pohtiessasi kouluttautumista uudelle alalle. Meillä on paljon tietämystä, ota vaan yhteyttä! Etsi itsellesi sopivin ammattiliitto ja tehdään yhdessä työelämästä entistä parempaa!

Tutustu meihin ja löydä itsellesi sopivin liitto!