Liisa Halme jatkaa Vakuutusväen Liiton puheenjohtajana


Tänään Helsingissä kokoontunut Vakuutusväen Liiton edustajisto valitsi puheenjohtajat ja liiton hallituksen. Liiton puheenjohtajana jatkaa Liisa Halme (If). Liiton varapuheenjohtajina jatkavat työtään Iiro Ketola (LähiTapiola) ja Jouni Kaleva (Turva).

Liiton hallitus uudistui hieman. Uutena liiton hallitukseen valittiin Merja Koistinen (If). Heli Kylli (LähiTapiola) nousi varajäsenen paikalta varsinaiseksi jäseneksi. Työtään hallituksessa jatkavat Christina Houbad (OP Pohjola), Aki Korpiaho (LähiTapiola), Mervi Kuutti (Fennia), Reetta-Kaisa Lehtinen (Varma), Kirsi Mantsinen (Lääkevahinkovakuutusyhtiö), Salme Nurmi (Aktia Henkivakuutus), Arto Puolakka (Pohjantähti) ja Päivi Puolakka (If). Varajäseniksi valittiin Erkki Aro (OP Pohjola), Tomi Kaivola (LähiTapiola), Katja Korelin (Mandatum Life), Satu Rantamäki (OP Pohjola) ja Henri Virtanen (Mela).

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Petri Virala (Ilmarinen) ja varapuheenjohtajana jatkaa Jouko Hälikkä (Fennia).