Juhli. Kiitä. Toimi – Kunnon työn päivänä 7. lokakuuta juhlitaan hyvää työelämää!


Kunnon työn päivä

Kunnon työn päivänä 7. lokakuuta juhlitaan hyvää työelämää ja mahdollisuutta vaikuttaa sen kehittämiseen. Kiitä silloin työkaveriasi, vietä reilu kahvitauko tai järjestä tempaus kunnon työn puolesta.

Työpaikkasi voi osallistua Kunnon työn päivään myös palkitsemalla porukan piristäjän, järjestämällä lounasdiskon tai päästelemällä höyryjä yhteisessä hikijumpassa. Lisää esimerkkejä ja ilmoittautumislomake löytyvät Kunnon työn päivän nettisivuilta.

Keskustelutilaisuudessa Helsingin yliopiston tiedekulmassa puntaroidaan kunnon työn ehtoja globaalissa maailmassa. Kunnon työn päivänä kello 10–11 järjestettävässä tilaisuudessa kysytään myös, onko yhteiskuntavastuu sanahelinää vai ovatko yritykset valmiita parantamaan työntekijöiden oloja. Tilaisuuteen voi ilmoittautua täällä.

Kunnon työn päivänä 7. lokakuuta juhlitaan hyvää työelämää ja mahdollisuutta vaikuttaa sen kehittämiseen. Kunnon työn päivää vietetään samaan aikaan arviolta 60 maassa. Suomessa teemapäivää vietetään jo kahdeksatta kertaa. Kunnon työn päivän taustalla vaikuttavat Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK sekä keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK.

Tänä vuonna mukana kumppaneina ovat myös työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä 2020 -hanke sekä sen yritysverkostot.

#Kunnontyönpäivä

Lisätietoja:
www.kunnontyo.fi
Facebook: Kunnontyönpäivä
Twitter: @Kunnontyo
Instagram: #kunnontyönpäivä