STTK hakee eläke- ja sosiaaliturva-asioiden asiantuntijaa


STTK on koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 600 000 jäsentä. Tehtävänämme on turvata palkansaajien tulevaisuutta ja elämänlaatua. Olemme työssämme avoimia, tasa-arvoisia, ennakkoluulottomia ja välittäviä.

Haemme järjestöömme
Eläke- ja sosiaaliturva-asioiden asiantuntijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2016 saakka.

Asiantuntijan vastuulla ovat mm. eläke- ja sosiaaliturva-asioiden valmistelu, neuvottelutoiminta, vaikuttamistyö ja työryhmiin osallistuminen.

Tehtävä edellyttää:
– oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
– neuvottelu-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
– kielitaitoa: englanti ja ruotsi

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava sekä kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Hänellä on aito kiinnostus työskennellä toimihenkilöiden edunvalvonnan parantamiseksi. Kokemus työmarkkinajärjestöjen toiminnasta on eduksi tehtävän hoitamisessa.
Tarjoamme näköalapaikan yhteiskunnallisen päätöksenteon ytimeen, mahdollisuuden vaikuttaa ja verkostoitua, kivat työkaverit, kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot ja työtilat Helsingin ydinkeskustassa. STTK:ssa noudatetaan palkkausjärjestelmää, mutta hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Työ alkaa 1.9.2015 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset 18.6.2015 mennessä osoitteeseen paivi.gylling@sttk.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Katarina Murto
9188.050 568 9188. Tiedustelut: 11.6. klo 8.30-10.30 ja 16.6. klo 11-13.