SASK hakee Helsingin toimistoonsa ohjelmasuunnittelijan sijaista


Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on suomalaisen ay-liikkeen kehitysyhteistyö- ja solidaarisuusjärjestö. SASK toteuttaa vapaata ja demokraattista ammattiyhdistysliikettä tukevia hankkeita kehittyvissä maissa.

Haemme nyt Helsingin toimistoomme ohjelmasuunnittelijan äitiysvapaan sijaista ajalle 1.8.2015 – 30.4.2016. Sijaisuus  jatkuu myös mahdollisen hoitovapaan ajan.

Ohjelmasuunnittelija vastaa Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista yhdessä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneidemme sekä suomalaisten jäsenjärjestöjen kanssa.

Ohjelmasuunnittelija työskentelee osana SASKin kymmenen jäsenen ohjelmatiimiä. Hän vastaa myös yhdessä sovituista tukitoimista hanketoiminnan laadun ja vaikuttavuuden edistämiseksi.

Edellytämme:

  • tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta kehitysmaista;
  • kokemusta hankehallinnosta;
  • ammattiyhdistysliikkeen tuntemusta;
  • Latinalaisen Amerikan tuntemusta;
  • sujuvaa englannin ja espanjankielen taitoa – muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tehtävän hoito vaatii kykyä toimia monikulttuurisessa toimintaympäristössä, yhteistyökykyä ja valmiutta matkustaa. Arvostamme myös kenttäkokemusta Latinalaisesta Amerikasta ja Afrikasta sekä suomalaisten kansalaisjärjestöjen tuntemusta. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään ohjelmapäällikkö Juha Vauhkoselle (juha.vauhkonen@sask.fi).

Hakemusten tulee olla SASKissa maanantaihin 13. huhtikuuta 20015 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmapäällikkö Juha Vauhkonen (soittoaika 10.4. 2015 klo 9-10, puhelin 045 139 7119).