Mikä fiilis työpaikoilla?


Ammattiliitot

Työelämässä fiiliksiä on laidasta laitaan. Joillain työpaikoilla on hyvä yhteinen fiilis tehdä töitä ja voidaan nauttia työn tuloksista yhdessä. Toisilla työpaikolla tarjotaan ainaista työpaikkakiusaamista ja fiilikset on sen mukaiset :/ Minun mielestäni työpaikalla jokaisen pitäisi tuntea olevansa turvassa ja voida hyvin työssään, niin että energiaa riittää arkeen ja omaan aikaan. Työntekijöiden hyvinvointi ja hyvät fiilikset ovat myös työnantajan etu.

Ammattiliitot huolehtivat siitä, että palkansaajilla on kohtuulliset työolot ja he voivat hyvin.

Ammattiliitot huolehtivat siitä, että palkansaajilla on kohtuulliset työolot ja he voivat hyvin, niin että arki on sujuvaa ja vapaa-ajalla nauttia elämästä. Työelämä ei vain ole, me teemme sen yhdessä. Sinä voit vaikuttaa millaista sinulla töissä tänään, ensi viikolla ja vuosien päästä. Ammattiliiton jäsenenä voit vaikuttaa meidän kanssa yhdessä. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän voimme vaikuttaa siihen millaista meillä on töissä, millaiset ovat työaikamme, turvaverkkomme työpaikalla ja työelämässä.

Jaa fiiliset kaveriden kanssa, pohtikaa mitä on tehtävissä ja muistakaa liittyä liiton jäseneksi : )

 

Juska Kivioja järjestöpäällikkö

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK ry