Emma Koskimaasta STTK-Opiskelijoiden uusi puheenjohtaja


STTK-Opiskelijoiden uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Emma Koskimaa. Hän aloittaa tehtävässä 1.1. 2015.

Koskimaa (21) on yhteisöpedagogiikan opiskelija Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Kuluvan vuoden hän on toiminut Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn puheenjohtajana. Koskimaa toimii myös STTK-laisen jäsenliitto Jytyn opiskelijatyöryhmässä.

Koskimaa pitää tärkeänä STTK-Opiskelijoiden toiminnan kehittämistä jäsenten tarpeiden pohjalta. – STTK-Opiskelijat osallistuu jatkossakin aktiivisesti nuorten opiskelua ja työelämää koskeviin keskusteluihin ja tuo opiskelijoiden näkemykset esille myös STTK:n hallitusohjelmavaikuttamisessa, Koskimaa sanoo.

STTK-Opiskelijat on kaikkien STTK:n jäsenliittojen opiskelijajäsenten yhteenliittymä. Se ottaa kantaa, vaikuttaa, valvoo jäsentensä etuja ja tiedottaa työelämän pelisäännöistä.

Lisätietoja: Emma Koskimaa, puhelin 045 122 50030.