Ritva Kyynäräinen Liiketalouden Liitto LTA:n puheenjohtajaksi


Ritva Kyynäräinen LTA:n puheenjohtaja

Ritva Kyynäräinen LTA:n puheenjohtajaTuusulalainen Ritva Kyynäräinen valittiin Liiketalouden Liitto LTA ry:n uudeksi puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2015–2016. Kyynäräinen on pääkaupunkiseudulla toimivan LTQ-Partners Oy:n markkinointipäällikkö. Hän on lisäksi ollut Liiketalouden Liiton hallituksen jäsen 2010–2013 ja varapuheenjohtaja 2010–2012 sekä toiminut Pääkaupunkiseudun Liiketalous LTA ry:n puheenjohtajana vuodesta 2008 alkaen. Puheenjohtajavalinta tehtiin viime lauantaina 15.11.2014 LTA:n liittokokouksessa Seinäjoella, kun istuvan puheenjohtajan sääntöjen mukaiset peräkkäiset kaudet täyttyivät. Kyynäräisen valinta oli yksimielinen eikä hänellä ollut vastaehdokkaita.

Kokouksessa arvostettiin erityisesti Kyynäräisen monipuolista kokemusta, paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja, mikä tekee hänestä erinomaisen valinnan Liiketalouden Liiton johtoon.

– Kyynäräisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä, joista on varmasti hyötyä myös liiton luotsaamisessa eteenpäin maailmassa, jossa palkansaajien järjestäytyminen ei ole enää itsestäänselvyys, Liiketalouden Liitto LTA:n liittokokouksessa todettiin.

Liiketalouden Liitto LTA:n tavoitteet ovat jatkossa jäsenpalveluiden vahvistamisessa ja kehittämisessä sekä entistä kirkkaamman brändin rakentamisessa ja näkyvyyden lisäämisessä.

Liiketalouden Liitto LTA ry on liiketalouden osaajien ja ammattilaisten edunvalvontajärjestö, joka on myös toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen.

Lisätietoja:

Liiketalouden Liitto LTA ry., p. 09-2294 7171, liitto@liiketaloudenliitto.fi

Ritva Kyynäräinen, p. 040-455 9020, ritva.kyynarainen@liiketaloudenliitto.fi

***

LTA: Koeaikaa on käytettävä oikein