STTK mukana Työelämä 2020 -hankkeessa


Osaaminen työelämässä

STTK on mukana hallituksen Työelämä 2020 -hankkeessa, jonka tavoite on rakentaa Suomen työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä.

Työelämä 2020 -hankkeen painopisteet ovat osaava työvoima, luottamus ja yhteistyö, työhyvinvointi ja terveys sekä innovointi ja tuottavuus. Näiden osa-alueiden kehittämiseen hanke tarjoaa työpaikoille apua ja välineitä.

Osana Työelämä 2020 -hanketta STTK julkaisi blogikirjoituksen työn ja perhe-elämän paremmasta yhteensovittamisesta. Blogin on kirjoittanut STTK:n tasa-arvoasioista vastaava lakimies Anja Lahermaa. STTK haastoi mukaan blogikampanjaan Alkon, Elisan ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n.

Blogikampanjassa eri organisaatiot kertovat eri näkökulmista, mitä ne tekevät paremman työelämän eteen. Tarkoituksena on jakaa oppeja ja vinkkejä sekä lisätä keskustelua työelämän kehittämisestä.

Työelämä 2020 -hankkeen ydintoimijat ovat työ- ja elinkeinoministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtiovarainministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Kuntatyönantajat, Valtion työmarkkinalaitos, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Akava, Suomen Yrittäjät, Kirkon työmarkkinalaitos, VATES-säätiö, Työsuojelurahasto, Työterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus ja Tekes. Lisäksi hankkeeseen on sitoutunut kasvava joukko muita toimijoita.

Lisätietoja hankkeesta osoitteessa www.tyoelama2020.fi

Lue myös:
Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n vastaus blogihaasteeseen

***

STTK:n tavoitteet hallitusohjelmaan: Kestävä työelämä

Tervetuloa työelämään -palvelu