Jytyn liittohallitus tukee STTK:n puheenjohtajaksi Pardian Antti Palolaa


Antti Palola, STTK

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn liittohallitus esittää, että Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtajaksi valittaisiin 4.-5.12. pidettävässä STTK:n edustajiston kokouksessa Palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtaja, merikapteeni Antti Palola (54). STTK.n puheenjohtajana vuodesta 2000 saakka toiminut oik. kand. Mikko Mäenpää (59) ei tavoittele enää puheenjohtajuutta.

Palola on toiminut pääosin  valtion henkilöstöä edustavan Pardian puheenjohtajana vuodesta 2005. Myös Mäenpää toimi ennen STTK:n puheenjohtajapestiä Pardian edeltäjän STTK-J:n puheenjohtajana.

Puheenjohtajavalinnan tekee STTK:n edustajisto

Puheenjohtajavalinnan tekevä STTK:n edustajisto on keskusjärjestön ylin päättävä elin. Edustajiston puheenjohtajana on toiminut vuodesta 2009 sosionomi (YAMK) Ilkka Konola Jytystä.

Joulukuussa edustajistoon valitaan  neljän vuoden toimikaudeksi 60 varsinaista jäsentä STTK:n 18 jäsenliitosta jäsenmäärien suhteessa, kuitenkin siten, että jokaisella jäsenliitolla on vähintään yksi jäsen.

 

Lisätietoja: puheenjohtaja Maija Pihlajamäki, puh. 0400 537 756, maija.pihlajamaki(at)jytyliitto.fi

* Jyty edustaa noin 65 000 kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja yksityisten palveluksessa olevaa viran- ja toimenhaltijaa. Jäsenistöstä naisia on noin 87 prosenttia. Jyty on STTK:n jäsenliitto.