STTK palkitsi vuoden luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun


Vuoden STTK-lainen luottamusmies on kouvolalainen pääluottamusmies Hannele Nupponen.

Suomen Lähi- ja perushoitajaliitto SuPeria edustava Nupponen on valinnan tehneen raadin perusteluiden mukaan ollut mukana useissa muutos- ja kehittämishankkeissa sekä toteuttamassa alueensa luottamusmiesten vertaistukiryhmätoimintaa. Hän on aktiivinen, oikeudenmukainen ja tasapuolinen edunvalvoja, joka positiivisella asenteella luo ympärilleen kannustavan ilmapiirin.

Vuoden STTK-lainen työsuojeluvaltuutettu on pieksämäkiläinen työsuojeluvaltuutettu Tuula Vokkolainen.

Ammattiliitto Prota edustava Vokkolainen on raadin mukaan toiminnallaan saanut työpaikan osapuolet tiedostamaan henkisen hyvinvoinnin tärkeyden. Hän on ideoiva, määrätietoinen, yhteistyökykyinen ja sinnikäs edunvalvoja. Hänen ansiotaan on se, että Franke Finland Oy on osallistunut Työhyvinvointikorttikoulutukseen sekä toteuttanut useita työyhteisön jäsenten hyvinvointiin vaikuttavia koulutus- ja kehityshankkeita.

STTK palkitsi vuoden luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun kahdeksannen kerran. Valinnan teki STTK:n työelämän kehittämisen valmisteluryhmä.

Palkinnot jakoi STTK:n puheenjohtaja Mikko Mäenpää Luottamusmies 2013 –seminaarissa Helsingissä tänään.

Lisätietoja: STTK:n työympäristöasiantuntija Erkki Auvinen, puhelin 040 545 0631.

***

STTK:n Katarina Murto: Henkilöstön edustajien roolia vahvistettava ja yt-laki uudistettava