STTK uudisti strategiansa ja organisaationsa

Lisätietoja:

Antti Palola

puheenjohtaja

Profiili

STTK:n toimiston yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Strategia, tavoitteet ja organisaatio on yhteistyössä jäsenliittojen kanssa uudistettu vastaamaan liittojen, työmarkkinoiden toimintaympäristön ja yhteiskunnan muutoksiin ja tulevaisuushaasteisiin.

STTK:n puheenjohtajan Antti Palolan alaisuudessa toimivat johtaja Katarina Murto (edunvalvonta), johtaja Jukka Ihanus (yhteiskuntavaikuttaminen) ja johtaja Marja-Liisa Rajakangas (viestintä ja HR). STTK:ssa ei jatkossa ole enää yksiköitä vaan toimisto työskentelee yhdessä tiimi- ja projektiorganisaationa.

Yhteistoimintamenettelyllä ei ollut vaikutuksia henkilöstömäärään.

Menestyvä Suomi – avoin, moniarvoinen ja rohkea STTK

STTK:n visio on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennetaan maailman parasta työelämää ja hyvinvointia. STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen järjestö, jonka arvot perustuvat avoimuudelle, oikeudenmukaisuudelle ja rohkeudelle.

– STTK haluaa olla vahva yhteiskunnallinen keskustelija ja uusien avauksien tekijä. Toimintamme ytimessä on STTK-lainen työtä tekevä yhteiskunnan vastuunkantaja, joka haluaa oikeudenmukaisen Suomen kaikille. Jäsentemme tekemä työ vaikuttaa joka päivä jokaisen suomalaisen elämässä, kaikissa elämän vaiheissa. Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan. Olemme työtä tekevien puolella, jotta voimme turvata riittävän toimeentulon ja hyvinvoinnin kaikille, mutta huolehdimme myös työn ulkopuolella olevista ja kannamme vastuusta myös tulevista sukupolvista, Antti Palola linjaa.

Lisätietoja:

Antti Palola, puhelin 040 509 6030.

Ajankohtaista

19.4.2024

Meto: Puunkuljetukset ovat vaarassa

Lue
18.4.2024

STTK-Opiskelijat: Kehysriihen päätökset uuvuttavat opiskelijat ja viivästyttävät valmistumista

Lue
18.4.2024

Hallitus säästää ja parantaa silmäterveyden palveluja järkevästi

Lue
17.4.2024

SuPerin Paavola kehysriihestä: Hallitus heikentää ratkaisuillaan sote-alalle työllistymistä

Lue
17.4.2024

Pätkätöiden kierre vaikeuttaa nuorten ammatti-identiteetin muodostumista

Lue
16.4.2024

Ammattiliitto Jyty kehysriihestä: Hallitus heikentää työntekijöiden mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan

Lue
16.4.2024

Tehy kritisoi voimakkaasti hallituksen leikkauksia synnytyksistä, hoitotakuusta ja ikäihmisten ympärivuorokautisesta hoivasta

Lue
16.4.2024

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer: SuPerin Paavola: Hallitus hylkäsi vanhukset ja hoitajat

Lue